serdar611 Megapat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar oyuna girdiğinizde çıkan ilk yükleme kısmında kalıyor. Üstteki "facepunch" yazısı gitgide küçülüyor ve yok oluyor. Kayıt defterini temizledim, oyunun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım, anti cheat defalarca onardım ama düzeltemedim. Dosya Ekleri Adsız.png 1.023,1 KB · Görüntüleme: 186
Arkadaşlar oyuna girdiğinizde çıkan ilk yükleme kısmında kalıyor. Üstteki "facepunch" yazısı gitgide küçülüyor ve yok oluyor. Kayıt defterini temizledim, oyunun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım, anti cheat defalarca onardım ama düzeltemedim.
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 5 Ocak 2020 #2 Özürlü bir oyun. Fazla zorlamanın anlamı yok. Oyunu silip tekrar kurmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
ismailulp Kilopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 3 2 Nisan 2020 #3 Hocam yapabildi mi bende aynı hatayı aliyorum şuan lütfen yardımcı ol bana Artı 0 Eksi
KS KS serdar611 Megapat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #4 ismailulp dedi: Hocam yapabildi mi bende aynı hatayı aliyorum şu an lütfen yardımcı ol bana. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemini Windows 10’a güncelledim. Artı 0 Eksi
ismailulp dedi: Hocam yapabildi mi bende aynı hatayı aliyorum şu an lütfen yardımcı ol bana. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemini Windows 10’a güncelledim.