EymenXXD Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #1 Girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor ben de yeniden kurmayı denedim Bu sefer de bu hatayı verdi. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmalıyım?
Girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor ben de yeniden kurmayı denedim Bu sefer de bu hatayı verdi. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmalıyım?
M Milimetric Centipat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #2 Konu hakkında bilgim yok maalesef ama çözebilirsen ve beraber oynamak istersen ekleşelim. Oyunda yeniyim. Artı 0 Eksi
Konu hakkında bilgim yok maalesef ama çözebilirsen ve beraber oynamak istersen ekleşelim. Oyunda yeniyim.
mossox Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #3 EymenXXD dedi: Eki Görüntüle 2322987 Girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor ben de yeniden kurmayı denedim. Eki Görüntüle 2322988 Bu sefer de bu hatayı verdi. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulayıp tekrar girmeyi dene Rust'ta VPN kullanarak girmeyi deneme bu arada birçok sunucu direkt olarak atıyor seni. Artı 0 Eksi
EymenXXD dedi: Eki Görüntüle 2322987 Girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor ben de yeniden kurmayı denedim. Eki Görüntüle 2322988 Bu sefer de bu hatayı verdi. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulayıp tekrar girmeyi dene Rust'ta VPN kullanarak girmeyi deneme bu arada birçok sunucu direkt olarak atıyor seni.