Namaki Femtopat Katılım 15 Eylül 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:25 #1 Rust da werewolf sunucuları gibi ama onlardan daha iyi sunucu arıyorum. Tavsiyede bulunabilecekler var mı bir de solo oynuyorum. Genel olarak! Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 19:51
Rust da werewolf sunucuları gibi ama onlardan daha iyi sunucu arıyorum. Tavsiyede bulunabilecekler var mı bir de solo oynuyorum. Genel olarak!
Mesutcan24 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 814 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:51 #2 Stevious. Werewolf gibi derken kit çekme sisteminden mi bahsediyorsun? Artı 0 Eksi
KS KS Namaki Femtopat Katılım 15 Eylül 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 03:23 #3 Mesutcan24 dedi: Stevious. Werewolf gibi derken kit çekme sisteminden mi bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... hem kit hemde loot ve kaynak sisteminden denge mantığı kral Artı 0 Eksi
Mesutcan24 dedi: Stevious. Werewolf gibi derken kit çekme sisteminden mi bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... hem kit hemde loot ve kaynak sisteminden denge mantığı kral
Mesutcan24 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 814 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 11:28 #4 Vital 2X güzel, kitleri de güzel loot mantığı da. Ama büyük haritalarda oynama af agye kadar giden. Onların küçük mapli sunucuları var. Artı 0 Eksi
Vital 2X güzel, kitleri de güzel loot mantığı da. Ama büyük haritalarda oynama af agye kadar giden. Onların küçük mapli sunucuları var.