K kerem004 Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 Rust'ta excavator çalıştıracağım ama dizel yakıtları nereden bulacağımı bilmiyorum.
valenn Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 865 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #2 kerem004 dedi: Rust'ta excavator çalıştıracağım ama dizel yakıtları nereden bulacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
kerem004 dedi: Rust'ta excavator çalıştıracağım ama dizel yakıtları nereden bulacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.236 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #3 Oil rig de bulabilirsiniz onun haricinde enerji santrali vs gibi alanların yanında birkaç tane spawn oluyor. Artı 0 Eksi
Oil rig de bulabilirsiniz onun haricinde enerji santrali vs gibi alanların yanında birkaç tane spawn oluyor.