Recublerce
Hectopat
Rust grafik ayarlarında DLSS ayarını menüleri didik didik etsemde bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Yok maalesefEvet, oyunda DLSS ayarı bulunuyor. Ana sayfa üzerinde "Seçenekler" kısmına girdikten sonra "Grafikler" kısmına girdiğinizde 3. seçenek olarak "NVIDIA DLSS" seçeneğinin bulunması gerekiyor.
Geforce Experience kullanıyor musunuz?Yok maalesef
evet kullanıyorumGeforce Experience kullanıyor musunuz?
Geforce Experience'ı çalıştırıp Rust'u optimize etmeyi deneyin veya Geforce Experience üzerinden Rust'u seçerek uygulama içinden Rust'un ayarlarına kendiniz özel olarak göz gezdirin, DLSS seçeneği uygulama üzerinden oyun içine işlenebilir olabilir. Oyunlarda yaşanılan DLSS kaybolma durumu çoğunlukla Geforce Experience yüzünden gerçekleşiyor. Eğer olmaz ise Geforce Experience'ı kaldırıp (aktif olarak kullanıp, oyunlarda kendinize özel uygulama içi ayar yapmışsanız ekran görüntüsüyle kaydetmenizi öneririm.) ardından DDU indirin ve bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp ekran kartı sürücünüzü silin ve ardından bilgisayarı yeniden başlatıp manuel olarak kendiniz ekran kartınızın sürücüsünü indirin ve bu sefer Geforce Experience'ın indirilmesi için istenen tiki kaldırın.evet kullanıyorum
Not defterini editleyerek DLSS açma yönetimini buldum. Ancak benden mi kaynaklanıyordur bilmem DLSS açıkken görüntü aşırı bozulmasına rağmen fps hiç değişmiyorGeforce Experience'ı çalıştırıp Rust'u optimize etmeyi deneyin veya Geforce Experience üzerinden Rust'u seçerek uygulama içinden Rust'un ayarlarına kendiniz özel olarak göz gezdirin, DLSS seçeneği uygulama üzerinden oyun içine işlenebilir olabilir. Oyunlarda yaşanılan DLSS kaybolma durumu çoğunlukla Geforce Experience yüzünden gerçekleşiyor. Eğer olmaz ise Geforce Experience'ı kaldırıp (aktif olarak kullanıp, oyunlarda kendinize özel uygulama içi ayar yapmışsanız ekran görüntüsüyle kaydetmenizi öneririm.) ardından DDU indirin ve bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp ekran kartı sürücünüzü silin ve ardından bilgisayarı yeniden başlatıp manuel olarak kendiniz ekran kartınızın sürücüsünü indirin ve bu sefer Geforce Experience'ın indirilmesi için istenen tiki kaldırın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.