Rust'ta doku mipmapleri tam çözünürlükteyken oyun çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10

QMIOAP

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Rust oynarken doku mipmaplerini tam çözünürlükte ayarladığımda oyun çöküyor. Grafik ayarlarında mipmap çözünürlüğünü maksimum seviyeye getirdiğimde, kısa süre sonra Rust aniden çöküyor.

Denediğim çözümler:

• Oyun dosyalarını doğruladım.
  • Grafik sürücülerimi güncelledim.
  • Oyunu tamamen yeniden yükledim, ancak sorun devam ediyor.
Bu sorunu yaşayan başka biri var mı? Çözüm önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim!

Sistem bilgilerim:

• işletim sistemi: Windows 10 Pro.
  • ekran kartı: RTX 2060.
  • işlemci: Intel i5-7400
  • RAM: 16 GB.

Teşekkürler.

Merhaba,

Rust oynarken doku mipmaplerini tam çözünürlükte ayarladığımda oyun çöküyor. Grafik ayarlarında mipmap çözünürlüğünü maksimum seviyeye getirdiğimde, kısa süre sonra Rust aniden çöküyor.

denediğim çözümler:

• oyun dosyalarını doğruladım.
  • grafik sürücülerimi güncelledim.
  • oyunu tamamen yeniden yükledim, ancak sorun devam ediyor.
Bu sorunu yaşayan başka biri var mı? Çözüm önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim!

sistem bilgilerim:

• işletim sistemi: Windows 10 Pro.
  • ekran kartı: RTX 2060.
  • işlemci: Intel i5-7400
  • RAM: 16 GB.

Teşekkürler.

Rust islemciye yuklenir hocam islemcin kotu bende GTX 1070 ve 3700X var ekran karti eskim olamsina ragmen 100FPS vivari oynuyorum YT'de FPS ile ilgili bayağı video var bak onlara ve dusuk ayarlarda oyna.

Rust islemciye yuklenir hocam islemcin kotu bende GTX 1070 ve 3700X var ekran karti eskim olamsina ragmen 100FPS vivari oynuyorum YT'de FPS ile ilgili bayağı video var bak onlara ve dusuk ayarlarda oyna.
FPS im iyi olmasına rağmen 10dk sonra oyun birden donuyor ve oyundan atıyor. intel core i5 10th gen 10300h 2.50 ghz, GTX 1650. sorunu çözemiyorum format attım herşeyi denedim sizce neden dolayı çökme yaşanıyor bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı