Rust'ta düşük GPU kullanımı

İşletim sistemi
Windows 11
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Memur
RAM
32GB 3600MHz CL14
Ekran kartı
RTX 3080 10GB
İşlemci
R7 5800X
Merhaba dostlar, Rust'da işlemci neredeyse hiç çalışmamasına rağmen Rust'da full ayarlarda GPU kullanımı çok düşük olduğundan FPS rahatsız edici şekilde düşüyor. Nasıl çözebilirim?
20221026224412_1.jpg
20221026220319_1.jpg

Bu oyun yıllardır böyle şunu düzeltemediler RTX 4090'la bile girsen aşağı yukarı aynı sonuçları verir. Sende iyi gibi RX 6700 XT aldım bende daha kurmadım. Şu oyunu ağır optimizasyon sıkıntısı olan oyunlarda Top Tier A listemde yine de driverları bir kontrol et. Oyunu hangi çözünürlükte oynuyorsun? 1080p falan oynuyorsan 2K-4K'ya çek ekran kartına yük binecek mi? Monitörün el veriyor mu? Windows'u dengelide ise yüksek performansa çek😄

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyun yıllardır böyle şunu düzeltemediler RTX 4090 la bile girsen aşa yukarı aynı sonuçları verir sende iyi gibi RX 6700 XT aldım bende daha kurmadım şu oyunu ağır optimizasyon sıkıntısı olan oyunlarda top tier a listemde yine de sürücüleri bir kontrol et oyunu hangi çözünürlükte oynuyorsun 1080p falan oynuyorsan 2K-4K ya çek ekran kartına yük binecek mi monitörün el veriyor mu Windows'u dengelideyse yüksek performansa çek 😄

Ben 5600 1650 Super'le medium ayarlarda 120 Low ayarlarda 144 sabit alabiliyorum.

Bu oyun yıllardır böyle şunu düzeltemediler RTX 4090'la bile girsen aşağı yukarı aynı sonuçları verir. Sende iyi gibi RX 6700 XT aldım bende daha kurmadım. Şu oyunu ağır optimizasyon sıkıntısı olan oyunlarda Top Tier A listemde yine de driverları bir kontrol et. Oyunu hangi çözünürlükte oynuyorsun? 1080p falan oynuyorsan 2K-4K'ya çek ekran kartına yük binecek mi? Monitörün el veriyor mu? Windows'u dengelide ise yüksek performansa çek😄
Zaten 2k ve her şey full.

-high -dxlevel 11 başlatma seçeneklerine bunu yazarsanız belki düzelebilir.
İşe yaramadı maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı