Rust'ta ekipman makrosu kullanmak yasaklanmaya sebep olur mu?

umutfbumut

Hectopat
Rust oyununda makro kullanan oyuncu sayısı çok fazla olduğu için oyun firması bu işi çok sıkı takip ediyor diye biliyorum. Şimdi sorum şu: Logitech gibi yazılımsal özelliklere sahip ekipmanlarla bu oyunu oynarsam (yazılımsal herhangi bir işlem yapmama şartıyla tabii ki) yine de ban yer miyim?

Bir başka sorum da şu: Rust'ın makro sebebiyle ekipmanlar üstünden ban attığını duymuştum, bu konuyla alakalı kesin bir bilgim yok tabii, ama gene de içimizde bu konuyla alakalı bilgi sahibi olan birisi varsa eğer hangi ekipmanlar üzerinden ban attıklarını söyleyebilir mi? (Ben ekran kartı, anakart, işlemci diye biliyorum. Bunların dışında monitör, klavye veya fare tarzı şeylerin seri nosu üzerinden ekipmansal ban yer mi birisi?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse sizi belirli bir fareyi kullandığınız için yasaklayamaz. Logitech gibi firmaların neredeyse hepsi bir yere sponsor.

Logitech yazılımı ile farenize tuş atamanızda bir sorun olmaz fakat o yazılımı kullanarak belirli kodları çalıştırırsanız ancak bu yasaklanmanıza sebep olur.

Aktif bir Rust oyuncusuyum. SteelSeries Rival 110 kullanıyorum ve yazılımı bilgisayarımda yüklü. Bir sıkıntı olmadı.

Sanırım oyuna hiçbir şekilde Bloody mouse ile girilmiyor. Bir yolu vardır belki ama benim bildiğim bu.

Bloody mouse degil de daha çok benim sıkıntım şu; Logitech mouse almayı planlıyorum ama sonuç olarak onu da yazılımsal programı olmadan çalıştıramıyorsun, şimdi ben bu Logitech'in programını çalıştırırsam ekipmansal ban atarlar mı diye korkuyorum açıkcası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı