Rust'ta ekran kartı kendini tamamen kullanmıyor

LethalSmile

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Sistemim: RTX 2060, Ryzen 5 3600, 16 RAM, oyun M.2 SSD'de. Rust, Palworld oynarken ekran kartım ve işlemcim kendini tamamen kullanamıyor. FPS sınırlaması da yok. 180Hz monitör aldım. Fakat FPS alamıyorum. Neden yapar bunu acaba? Her şeyim güncel. Darboğaz yok.

Dosya Ekleri

• rust fps.png
    rust fps.png
    68 KB · Görüntüleme: 64
İşlemci neydi? Sorun büyük ihtimal işlemciden olabilir bende bazen aynı sıkıntıyı yaşayabiliyorum işlemci yüzünden

Merhaba arkadaşlar. Sistemim: RTX 2060, Ryzen 5 3600, 16 RAM, oyun M.2 SSD'de. Rust, Palworld oynarken ekran kartım ve işlemcim kendini tamamen kullanamıyor. FPS sınırlaması da yok. 180Hz monitör aldım. Fakat FPS alamıyorum. Neden yapar bunu acaba? Her şeyim güncel. Darboğaz yok.
İşlemci kullanmıyor gözükebilir ama tam verim alamazsın yinede

İşlemci veya Ekran kartı kendisini tamamen kullanacak diye bir kaide yok. Oyun çok zorlamıyor demek ki.

Rust'ı hangi ayarlarda oynuyorsunuz?
Rust optimizasyon sıkıntılı bir oyun kolay kolay sabit 100-120 FPS'leri göremezsiniz.

Rust optimizasyon olarak hayatımda gördüğüm en kötü oyundur 900'e yakın saatim var RTX 4060 Ti ve Ryzen 5 7500F kullanıyorum ve buna rağmen oyunun çöktüğü çok oluyor, bu yüzden fazla dert etmeyin eğer sisteminizde bir sorun olduğunu düşünüyorsanız Rust dışı bir oyunda test etmenizi öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı