Rust'ta FPS düşmesi nasıl düzeltilir?

İşletim sistemi
Windows 10

Quiky

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 gb 3200 mhz ram
Ekran kartı
asus tuf 6500 XT 4gb
İşlemci
i3 12100f
Arkadaşlar 2-3K saati olan biriyim, ne yaptıysam olmuyor. Şu oyuna çözünürlüğü düşürmeden adam akılı oynatmıyor, bir süre geçtikten sonra düşürmeme rağmen drop girmeye devam ediyor. Ne Crosshair acabiliyorum, ne bir şey yapabiliyorum. Gerçekten sıkıldım bu işten çokça isteğim sadece HD bir şekilde oyunu 60 -70 FPS bandında akıcı bir şekilde oynamak. Sorduğum insanlar işlemcin düşük diyorlar, stok fandan dolayı işlemcin çok ısınıyor diyorlar, RAM yetersiz diyorlar. Her şeyi diyorlar bir çözüm bulalım şuna sistem özelliklerim;

6500 XT 4 GB.
i3 12100F.
16 GB DDR 4 RAM (2x8)
500W Power.

Yeni RAM almayı düşünüyorum 16+8 şeklinde 24 yapacağım ya da 16+16 32 GB yapacağım. Ya da bunun yerine işlemciyi değişitireceğim. Çözümlerini yazınız. Bu benim için çok değerli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka büyük ihtimalle VRAM yetmiyor, 6500 XT 4GB HD çözünürlükte zorlanıyor. RAM’i 16+16 yapman mantıklı ama ekran kartı limitliyor. Stok fan da ısınıp FPS düşürüyordur. İlk iş iyi bir soğutucu + RAM yükseltmesi, sonra imkân varsa ekran kartına yönel.

Kanka büyük ihtimalle VRAM yetmiyor, 6500 XT 4 GB HD çözünürlükte zorlanıyor. RAM'i 16+16 yapman mantıklı ama ekran kartı limitliyor. Stok fan da ısınıp FPS düşürüyordur. İlk iş iyi bir soğutucu + RAM yükseltmesi, sonra imkân varsa ekran kartına yönel.

Teşekkür ederim en yakın zamanda geri dönüş yapacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00