E Enes Alıcı Decapat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #1 Rust'ta arkadaşım ve ben evimizi yaptık ve içine fırınları, tezgahı falan koyduk ama arkadaşım bazı fırın ve tezgahı yanlış yere koymuş, E'ye basılı tutunca geri alma diye bir seçenek yok. Bu fırın ve tezgahı nasıl geri alabiliyoruz acaba?
Rust'ta arkadaşım ve ben evimizi yaptık ve içine fırınları, tezgahı falan koyduk ama arkadaşım bazı fırın ve tezgahı yanlış yere koymuş, E'ye basılı tutunca geri alma diye bir seçenek yok. Bu fırın ve tezgahı nasıl geri alabiliyoruz acaba?
Whiterockjr Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 69 Çözümler 1 25 Kasım 2024 #2 Yıllardır oynamıyorum ama hatırladığım kadarıyla çekici eline alıp e tuşuna basılı tutuyordum diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
Yıllardır oynamıyorum ama hatırladığım kadarıyla çekici eline alıp e tuşuna basılı tutuyordum diye hatırlıyorum.
KS KS E Enes Alıcı Decapat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #3 Whiterockjr dedi: Yıllardır oynamıyorum ama hatırladığım kadarıyla çekici eline alıp e tuşuna basılı tutuyordum diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Whiterockjr dedi: Yıllardır oynamıyorum ama hatırladığım kadarıyla çekici eline alıp e tuşuna basılı tutuyordum diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkür ederim.