the_anonim Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #1 Rust'ta mini sürerken fareyi hareket ettirdiğimde oyun 2 saniye sonra falan algılıyor yani gecikme oluyor. Bunun çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2023
Rust'ta mini sürerken fareyi hareket ettirdiğimde oyun 2 saniye sonra falan algılıyor yani gecikme oluyor. Bunun çözümünü bilen var mı?
GTX.1050 TI Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 546 Çözümler 4 10 Haziran 2023 #2 the_anonim dedi: Rust'ta mini sürerken fareyi hareket ettirdiğimde oyun 2 saniye sonra falan algılıyor yani gecikme oluyor. Bunun çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... FPS'de takılma yoksa sunucudan veya internetinizden kaynaklıdır.
the_anonim dedi: Rust'ta mini sürerken fareyi hareket ettirdiğimde oyun 2 saniye sonra falan algılıyor yani gecikme oluyor. Bunun çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... FPS'de takılma yoksa sunucudan veya internetinizden kaynaklıdır.
dmrky Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 65 Çözümler 2 10 Haziran 2023 #3 the_anonim dedi: Rust'ta mini sürerken fareyi hareket ettirdiğimde oyun 2 saniye sonra falan algılıyor yani gecikme oluyor. Bunun çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunu normalde takılmadan oynuyorsanız girdiğiniz sunucudan kaynaklı ya da internetiniz ile alakalı bir sıkıntı olabilir.
the_anonim dedi: Rust'ta mini sürerken fareyi hareket ettirdiğimde oyun 2 saniye sonra falan algılıyor yani gecikme oluyor. Bunun çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunu normalde takılmadan oynuyorsanız girdiğiniz sunucudan kaynaklı ya da internetiniz ile alakalı bir sıkıntı olabilir.
the_anonim Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #4 dmrky dedi: Oyunu normalde takılmadan oynuyorsanız girdiğiniz sunucudan kaynaklı ya da internetiniz ile alakalı bir sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... GTX.1050 TI dedi: FPS'de takılma yoksa sunucudan veya internetinizden kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... FPS sorunum yok pingim yok tüm serverlarda öyle ama yine de teşekkürler.
dmrky dedi: Oyunu normalde takılmadan oynuyorsanız girdiğiniz sunucudan kaynaklı ya da internetiniz ile alakalı bir sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... GTX.1050 TI dedi: FPS'de takılma yoksa sunucudan veya internetinizden kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... FPS sorunum yok pingim yok tüm serverlarda öyle ama yine de teşekkürler.