Rust'ta nasıl daha iyi olunur?

Stratsew

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Rust oyununda yaklaşık 650 saatim oldu. Biliyorum, genel oyuncu kitlesine göre az saatim var.
Looting konusunda ve gelişme konusunda bir sorunum yok ama çok fazla fight kaybediyorum, çoğu zaman mermi değdiremeden ölüyorum.
650 saatimin yarısını 2X serverlarda, yarısını da 3X serverlarda geçirdim. Official veya vanilla mı oynamam lazım daha çok gelişebilmek için? PvP kazanmak için fikir verirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, Rust oyununda yaklaşık 650 saatim oldu. Biliyorum, genel oyuncu kitlesine göre az saatim var.
Looting konusunda ve gelişme konusunda bir sorunum yok ama çok fazla fight kaybediyorum, çoğu zaman mermi değdiremeden ölüyorum.
650 saatimin yarısını 2X serverlarda, yarısını da 3X serverlarda geçirdim. Official veya vanilla mı oynamam lazım daha çok gelişebilmek için? PvP kazanmak için fikir verirseniz sevinirim.

Ukn gibi aim sunucularına gir olabildiğince fight at başka yolu yok.

@Sekolargg dediği gibi aim training sunucularında bir süre takıl. Eğer aimin gelişmezse sana göre değildir bu oyun. Benim 5500 saatim olmasına rağmen senin gibiyim. Oyundaki her şeyin %90'ını biliyorum ama fight kazanamıyorum.

@Sekolargg dediği gibi aim training sunucularında bir süre takıl. Eğer aimin gelişmezse sana göre değildir bu oyun. Benim 5500 saatim olmasına rağmen senin gibiyim. Oyundaki her şeyin %90'ını biliyorum ama fight kazanamıyorum.

Ukn gibi aim sunucularına gir olabildiğince fight at başka yolu yok.

Teşekkürler hocam benim aimim fena degil hatta ak sprayim falan da iyi ama fight kazanamamamin en buyuk sebebi her seferinde cok kotu timing yiyorum her zaman ilk goren kisi rakip oluyor her zaman rakibim iyi pozisyonda ben kotu pozisyonda oluyorum bunu nasıl gelistirebilirim fikriniz var mi?

Teşekkürler hocam benim aimim fena degil hatta ak sprayim falan da iyi ama fight kazanamamamin en buyuk sebebi her seferinde cok kotu timing yiyorum her zaman ilk goren kisi rakip oluyor her zaman rakibim iyi pozisyonda ben kotu pozisyonda oluyorum bunu nasıl gelistirebilirim fikriniz var mi?
Çok dikkatli olacaksın ve mutlaka ses kasıcaksın.

Farm odaklı değil fight odaklı ol sen muhtelen evden sadece taş kasacağım scrap kasacağım diye çıkıyosun tam tersini yap scrap kasanı vuracağım de öyle takıl emin ol bu sefer ilk sen fark edeceksin.

Oyunu oynadıkça daha çok tecrübeleniyorsun, yabancı ve kusursuza yakın oynayan oyuncuları izleyip bilgini genişlet. Kasılma odaklı olmak yerine durmadan savaşlardan bir şeyler elde etmeye çalış 2x de solo veya duo oynayarak durmadan riskli yerlerde bulun ama dopamin play yerine mantıklı ve alınabilecek riskleri alarak oyna o zaman savaşlardan kazanarak çıkabildiğini fark ediceksin o kadar saatim var çoğu zaman solo oynuyorum ve halla 4 kare 1 üçgenden fazla baseyi büyütmüyorum çünkü raid olasılığında bile keyif alacağımı bildiğim için bana keyif verici geliyor her zaman ufak evlerde ağzına kadar dolu loot tutuyorum sen de garantici olmak yerine risk alarak oyna en fazla kaybedersin bir yerden sonra kazanmaya başlıyorsun ve bu seni daha çok kazanmaya doğru götürür. Bu tarz risk taşıyan oyunlar hep döngüden ibaret eğer kaybetmeye başlarsan hep kaybedersin, kazanmaya başlarsan kazanırsın. Kazanana kadar risk al, ondan sonra daha sakin ve ileriyi düşünerekten kararlar alıp devam et umarım dediklerimi anlayabilmişsindir. Türklerden kendini soyutla ve globalde oynayan oyuncuları takip etmeyi unutma. Dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım iyi forumlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı