Rust'ta nasıl gelişilebilir?

RRAZIDs

Picopat
Daha fazla  
Selamlar oyunda yaklaşık 70 saatim var, silah yapıyorum ama kullanamıyorum çünkü daha düşmanı görmeden veya düşman çok uzaktan beni öldürüyor. PvP'de nasıl gelişebilirim? Çok can sıkmaya başladı, yaptığım her şey silahlar setler boşa gidiyor. (Bestrust sunucularında oynuyorum)

oynayarak gelişmeniz lazım hocam bileğiniz iyi değilse bol bol fight a gireniz lazım eğer bileğiniz iyise etraftaki nesneleri kendinize cover alın boş bir düzlükte duruyorsanız adam sizi her hâlükârda öldürür diyelim cover alacak birşeyde yoksa tahta sur yapıp önünüze atın böylece ölmeniz zorlaşır birde fight olduğunda fazla heyecanlanmassanız eliniz ayağınıza dolaşmaz teşkkürler iyi oyunlar.

Önce oyunu bir öğren fight atmaya çalışma gamesens geliştir ben şahsen oyunda 400 saat geçirdikten sonra dedimki tamam oyundaki bütün monumentleri sandıkların çıktığı yeri mesela bir tekne kaç hurda vs öğrendim sonra aim sunucularında aim kasmaya başladım 200 saat geçirmişimdir toplam sonra silahlardaki recoili öğrendim sende böyle gelişebilirsin.

Mikeyduck'ın videolarını izle.

Neden dislike attınız?

Mikeyduck'ın videolarını izle.

Neden dislike attınız?

Video izleyerek öğrenilmez bu oyun yaşıyacaksın düz yolda yürürken arkandan bir anda biri sıkınca elin ayağın dolaşmayacak video izleyince hem ne öğreniceksinki en fazla adamın ayarlarını alırsın o yani.

Düz yolda giderken kimin ayağına beklemediğin anda sıksan korkar zaten bu oyunda 2000 saatim var ilk 400 saatimi video izleyerek değil sadece oynayarak geçirdim, sonrasında video izleyince aslında ne kadar çok şey kaçırmışım bilmediğim ne kadar çok şey varmış dedim. Hem ayrıca sadece video izleyerek öğrenecek değil hem oynayacak hem izleyecek. Oyunu kendi kendine keşfetme zorunluluğu mu var? İsmini verdiğim YouTuber solo ayrıca. Adamın nasıl kasıldığını nasıl taktikler yaptığını vs. görünce kendisi de oynarken bunu yapmak isteyecek bu da onu geliştirecek.

Biliyorum o YouTuber'ı ama adamın daha 70 saati var daha hiçbir şey bilmiyor video izleyince ne anlayacak o adam kasılmıyor ki snowball her videosu yeni başlayan biride onun gibi oynayamıyacağı için gamesens geliştirsin önce.

Dediğin game sense de zaten video ileyerek gelişecek. Rust küçük bir oyun değil. Sensei Rust da izleyebilir bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…