Rust'ta server değiştirirsek ne olur?

kaanxii

Hectopat
Daha fazla  
Rust'a başlamaya karar verdim. Eğer ki bir serverde ev vb. şeyler yaparsak başka bir servere geçtiğimizde emeklerimiz boşa gider mi?
Bir de Rust server hakkında bilgilerinizi iletirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır gitmez tabii ki. Haftalık, iki haftalık, aylık wipe gelmediği sürece veya birisi sizi raidlemediği sürece, hiçbir şey gitmez.

Base yaptığınız zaman upkeepe göz atmayı unutmayın.

Nasıl gitmez kanka adam server değiştirirsek diye sormuş. Server değiştirince her şey gidiyor kanka 0'dan başlıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her serverde yaptığın şeyler o serverde kalır. Server değiştiğinde tabi ki yaptığın tüm şeyleri diğer serverde tekrar yapmak zorundasın.

Merhaba. 6K Steam üzerinden saatim var. Eğer ki. Rust'da diyelim 10X serverda oynuyorsunuz. Ve wipe süresi 1 haftalık. Ve 3. gündesin sunucudan cıktın başka sunucuya girdin oradaki 10Xdeki itemlerin gitmiyor. Wipe gelirse gidiyor. Gitmesini istemesen bp sistemli sunucular var wipe yese bile oğrendiğin şeyler duruyor.

Rust'a başlamaya karar verdim. Eğer ki bir serverde ev vb. şeyler yaparsak başka bir servere geçtiğimizde emeklerimiz boşa gider mi?
Bir de Rust server hakkında bilgilerinizi iletirseniz sevinirim.
Karışıklık olmaması adına kendi tarafımdan tekrardan yorum yapayım.

Bir sunucuda oynuyorsunuz, evinizi yaptınız, upkeep birkaç gün sizi idare ediyor diyelim. Eğer siz başka bir sunucuya geçerseniz, geçtiğiniz sunucuya sıfırdan başlarsınız. Daha sonradan eski sunucuya dönebilirsiniz, oradaki eşyalarınız gitmez.

Eğer arkadaşın dediği gibi 10x serverdan çıkıp başka 10x'e girdiğin zaman eşyalar gitmiyorsa, onun hakkında bilgim yok.

serverdan servera eşya geçer mi anladım ben . wipe yiyene kadar veya raid yiyene kadar bir serverda yapılanlar kalır ama serverdan servera eşyalar geçmez

Teşekkür ederim hepinize yardımcı oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…