ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.250 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #11 Rust kesinlikle SSD'siz oynanacak bir oyun değil bırakın servere geç girmesini haritayı açarken bile donup oyundan atabiliyor iyi bir SSD şart.
Rust kesinlikle SSD'siz oynanacak bir oyun değil bırakın servere geç girmesini haritayı açarken bile donup oyundan atabiliyor iyi bir SSD şart.
K Kraken94 Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #12 terraryzng dedi: Fazla etkili. Geçenlerde oyunun durumuna bakmak için indirdim, aptal gibi HDD'ye kurmuşum. Sunucuya bağlanmasını abartısız 20dk beklemişimdir, belki fazladır. Yeri geliyor SSD ile bile aşırı fazla bekletiyor, o yüzden Rust için SSD şart. Genişletmek için tıkla... Efendim soruyu yanlış sormuşum zaten SSD alacağım fakat okuma yazma hızından dolayı emin olamadım ALUU dedi: Rust kesinlikle SSD'siz oynanacak bir oyun değil bırakın servere geç girmesini haritayı açarken bile donup oyundan atabiliyor iyi bir SSD şart. Genişletmek için tıkla... Efendim soruyu yanlış sormuşum zaten SSD alacağım fakat okuma yazma hızından dolayı emin olamadım
terraryzng dedi: Fazla etkili. Geçenlerde oyunun durumuna bakmak için indirdim, aptal gibi HDD'ye kurmuşum. Sunucuya bağlanmasını abartısız 20dk beklemişimdir, belki fazladır. Yeri geliyor SSD ile bile aşırı fazla bekletiyor, o yüzden Rust için SSD şart. Genişletmek için tıkla... Efendim soruyu yanlış sormuşum zaten SSD alacağım fakat okuma yazma hızından dolayı emin olamadım ALUU dedi: Rust kesinlikle SSD'siz oynanacak bir oyun değil bırakın servere geç girmesini haritayı açarken bile donup oyundan atabiliyor iyi bir SSD şart. Genişletmek için tıkla... Efendim soruyu yanlış sormuşum zaten SSD alacağım fakat okuma yazma hızından dolayı emin olamadım
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 3.979 Makaleler 3 Çözümler 20 31 Mayıs 2024 #13 Kraken94 dedi: Efendim soruyu yanlış sormuşum zaten SSD alacağım fakat okuma yazma hızından dolayı emin olamadım. Efendim soruyu yanlış sormuşum zaten SSD alacağım fakat okuma yazma hızından dolayı emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Ben pek etki edeceğini sanmıyorum, aralarında öyle dakikalık farklar olmaz.
Kraken94 dedi: Efendim soruyu yanlış sormuşum zaten SSD alacağım fakat okuma yazma hızından dolayı emin olamadım. Efendim soruyu yanlış sormuşum zaten SSD alacağım fakat okuma yazma hızından dolayı emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Ben pek etki edeceğini sanmıyorum, aralarında öyle dakikalık farklar olmaz.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.019 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Mayıs 2024 #14 Çok fazla etki eder, maksimum bütçenizle en hızlı ve en kaliteli SSD'yi alın.