cüneytarkınreis Centipat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 968 Çözümler 6 Cumartesi 12:53 #1 Suyum az, YouTube falan baktım hiç bulamadım, ben suyu nasıl bulacağım, nasıl içeceğim?
Çözüm ATA 1881 Cumartesi 13:01 Haritadan bakman lazım. Genelde derelerde bulabilirsin. Başka, denize bağlantısı olmayan göllerde bulursun. Fareyle aşağıya bakıp iç diyeceksin. Kabak, mısır, mantar, elma da su verir.
Haritadan bakman lazım. Genelde derelerde bulabilirsin. Başka, denize bağlantısı olmayan göllerde bulursun. Fareyle aşağıya bakıp iç diyeceksin. Kabak, mısır, mantar, elma da su verir.
ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.977 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:01 #2 Haritadan bakman lazım. Genelde derelerde bulabilirsin. Başka, denize bağlantısı olmayan göllerde bulursun. Fareyle aşağıya bakıp iç diyeceksin. Kabak, mısır, mantar, elma da su verir. Artı 0 Eksi Çözüm
Haritadan bakman lazım. Genelde derelerde bulabilirsin. Başka, denize bağlantısı olmayan göllerde bulursun. Fareyle aşağıya bakıp iç diyeceksin. Kabak, mısır, mantar, elma da su verir.
Qwie Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 553 Çözümler 5 Yer Bursa Cumartesi 13:02 #3 En basitinden haritada mavi çizgiler = nehir oluyor. Onların yanına git. E bas ve iç. Ama dikkat et kirli su, radyasyonlu bölgelerde risk yaratır. 2. Yöntem small water catcher, blueprint'ini bulman gerekiyor. Çatıya veya açık alana kur, yağmur yağdığında otomatik su toplar o. Artı 0 Eksi
En basitinden haritada mavi çizgiler = nehir oluyor. Onların yanına git. E bas ve iç. Ama dikkat et kirli su, radyasyonlu bölgelerde risk yaratır. 2. Yöntem small water catcher, blueprint'ini bulman gerekiyor. Çatıya veya açık alana kur, yağmur yağdığında otomatik su toplar o.
WrieN Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 339 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:03 #4 cüneytarkınreis dedi: Suyum az, YouTube falan baktım hiç bulamadım, ben suyu nasıl bulacağım, nasıl içeceğim? Genişletmek için tıkla... Etraftaki yemek kutularından çıkıyor market içi veya hurda kasarken etrafında çıkıyor. Artı 0 Eksi
cüneytarkınreis dedi: Suyum az, YouTube falan baktım hiç bulamadım, ben suyu nasıl bulacağım, nasıl içeceğim? Genişletmek için tıkla... Etraftaki yemek kutularından çıkıyor market içi veya hurda kasarken etrafında çıkıyor.
KS KS cüneytarkınreis Centipat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 968 Çözümler 6 Cumartesi 13:07 #5 Teşekkürler, şuanlık ayılar ve domuzlarla cebelleşiyorum dakka bir ölüyorum dediklerinizi yapacağım. Artı 0 Eksi