Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Rust alacağım fakat tek başıma oynayacağım, ne yapacağımı bilmiyorum önerileriniz varsa bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar. Rust alacağım fakat tek başıma oynayacağım, ne yapacağımı bilmiyorum önerileriniz varsa bekliyorum.
CesurK Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 144 Çözümler 4 5 Kasım 2023 #2 Vaktin varsa bu elemanı izleyebilirsin. Solo oyuncusu kendisi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Vaktin varsa bu elemanı izleyebilirsin. Solo oyuncusu kendisi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #3 CesurK dedi: Vaktin varsa bu elemanı izleyebilirsin. Solo oyuncusu kendisi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim izleyeceğim.
CesurK dedi: Vaktin varsa bu elemanı izleyebilirsin. Solo oyuncusu kendisi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim izleyeceğim.
B Burak Çırpanlı Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 17 5 Kasım 2023 #4 Kroxe dedi: Merhaba arkadaşlar. Rust alacağım fakat tek başıma oynayacağım, ne yapacağımı bilmiyorum önerileriniz varsa bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Öneri = alma.
Kroxe dedi: Merhaba arkadaşlar. Rust alacağım fakat tek başıma oynayacağım, ne yapacağımı bilmiyorum önerileriniz varsa bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Öneri = alma.
Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #5 Burak Çırpanlı dedi: Öneri = alma. Genişletmek için tıkla... Sebep?
Neixtro Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 989 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #6 Tek başına bir süre sonra sıkılırsınız hocam Rust ekip oyunu. Arkadaşlarla daha çok sarıyor.
Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #7 Neixtro dedi: Tek başına bir süre sonra sıkılırsınız hocam Rust ekip oyunu. Arkadaşlarla daha çok sarıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam başka alabileceğim oyun yok Sons of The Forest ve Forza 5 var. Forza 5 indirime girmez gib.
Neixtro dedi: Tek başına bir süre sonra sıkılırsınız hocam Rust ekip oyunu. Arkadaşlarla daha çok sarıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam başka alabileceğim oyun yok Sons of The Forest ve Forza 5 var. Forza 5 indirime girmez gib.