ffKaan Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #1 Çoğu videoda görüyorum yan varil, dik varil bunu DLC olduğu söylendi bana ama göremedim. Varsa link atar mısınız? Cidden aradım ama bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2025
Çoğu videoda görüyorum yan varil, dik varil bunu DLC olduğu söylendi bana ama göremedim. Varsa link atar mısınız? Cidden aradım ama bulamadım.
Gölge Hayalet Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 645 2 Haziran 2025 #2 ffKaan dedi: Çoğu videoda görüyorum yan varil, dik varil bunu DLC olduğu söylendi bana ama göremedim. Varsa link atar mısınız? Cidden aradım ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... dlc değil oyun içinden mağazaya gir oradan kalıcı kısmından alabilirsin 12 dolar
ffKaan dedi: Çoğu videoda görüyorum yan varil, dik varil bunu DLC olduğu söylendi bana ama göremedim. Varsa link atar mısınız? Cidden aradım ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... dlc değil oyun içinden mağazaya gir oradan kalıcı kısmından alabilirsin 12 dolar