RascaLHamido Femtopat Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #1 Karşımda hile adam vardı. 4K hurdam gitti sinirden direkt PC'yi kapattım. Sabah geldiğimde ban yemiştim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2025
Karşımda hile adam vardı. 4K hurdam gitti sinirden direkt PC'yi kapattım. Sabah geldiğimde ban yemiştim.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #2 Önceden hile kullandınız mı hiç?
RascaLHamido Femtopat Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #3 Park Müdürü Benson dedi: Önceden hile kullandınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Hayır. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2025
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #4 @RascaLHamido, oyun açığından faydalandınız mı? Bundan da olabilir. Oyunun destek ekibine ulaştınız mı?
@RascaLHamido, oyun açığından faydalandınız mı? Bundan da olabilir. Oyunun destek ekibine ulaştınız mı?
RascaLHamido Femtopat Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #5 Eays anti cheat referans kimliğini yazıyorum itiraz bekleniyor diyor hiçbir açıktan faydalanmadım nasıl ticket göndereceğim EAC'e.
Eays anti cheat referans kimliğini yazıyorum itiraz bekleniyor diyor hiçbir açıktan faydalanmadım nasıl ticket göndereceğim EAC'e.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #6 @RascaLHamido, itirazın sonuçlanmasını beklemekten başka yapacak bir şey yok. EAC banı yediyseniz, EAC korumalı diğer oyunlara da girmeniz zor.
@RascaLHamido, itirazın sonuçlanmasını beklemekten başka yapacak bir şey yok. EAC banı yediyseniz, EAC korumalı diğer oyunlara da girmeniz zor.
RascaLHamido Femtopat Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #7 Park Müdürü Benson dedi: @RascaLHamido, itirazın sonuçlanmasını beklemekten başka yapacak bir şey yok. EAC banı yediyseniz, EAC korumalı diğer oyunlara da girmeniz zor. Genişletmek için tıkla... Nasıl itiraz gönderiyoruz.
Park Müdürü Benson dedi: @RascaLHamido, itirazın sonuçlanmasını beklemekten başka yapacak bir şey yok. EAC banı yediyseniz, EAC korumalı diğer oyunlara da girmeniz zor. Genişletmek için tıkla... Nasıl itiraz gönderiyoruz.