Rust'tan sebepsiz VAC ban yedim

Skyming5345

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, Rust oyununda son güncellemeyle birlikte "geçersiz platform" hatası alıyordum ve bu hatayı düzeltemiyordum. Bugün tekrar hatayı düzeltmeye çalışırken, bilgisayarımda herhangi bir üçüncü taraf yazılımı olmamasına rağmen, aniden oyundan VAC ban yedim. Bunun sebebi nedir ve sizce bu banın kaldırılma ihtimali var mı?

Banın kaldırılması zor Steam desteğe yazar mısınız?
Sanırım öyle yapacağım Facepunch'a yazdım fakat kendileri VAC banlara tolerans tanımadıklarını yeni bir hesap açacak olursam ona da VAC ban atacaklarını söylediler.

Cidden çok can sıkıcı bir durum boş yere ban yemek.

yeni bir hesap açacak olursam ona da VAC ban atacaklarını söylediler.

Böyle dediklerine emin misiniz? Zira VAC sistemi tamamen otomatik çalışan bir sistem. Ayrıca boş yere olan bir yasaklanmayı yeni hesaba da uygulamaları bayağı bir anlamsız geliyor.

Size gelen cevabı ekran görüntüsü olarak paylaşabilir misiniz?

Buyrun görseller ektedir ayrıca cidden çok anlamsız dediğiniz gibi çok sinirim bozuldu.

Dosya Ekleri

• image.png
    78,8 KB · Görüntüleme: 237
  • Screenshot_9.png
    72,2 KB · Görüntüleme: 203
Oyun yasaklanması diyor. Sanırım VAC değil, oyun yasaklanması aldınız.
VAC ne oluyor ki tam olarak?

Yani bir de yeni hesap açarsam onu da banlayacaklarını söylüyorlar ne kadar saçma bir şey bu yapmadığım bir şey yüzünden suçlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…