T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #31 Jira dedi: Putin'in danışmanlığını yapıyor arkadaş. Ayrıca NATO ve Ukrayna hükümeti ile de sıcak temasları varmış. Bu bilgilere sahip olduğuna göre başka bir açıklaması yok. Genişletmek için tıkla... Kahve muhabbeti dönüyor forumda, salla.
Jira dedi: Putin'in danışmanlığını yapıyor arkadaş. Ayrıca NATO ve Ukrayna hükümeti ile de sıcak temasları varmış. Bu bilgilere sahip olduğuna göre başka bir açıklaması yok. Genişletmek için tıkla... Kahve muhabbeti dönüyor forumda, salla.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #32 Bu konu hala kilitlenmedi ve bu drama devam ediyor. Benim canıma tak etti sizin unutmamanız ve hala bu olayı konuşmanız!
Bu konu hala kilitlenmedi ve bu drama devam ediyor. Benim canıma tak etti sizin unutmamanız ve hala bu olayı konuşmanız!
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #33 AxiBorea dedi: Bu konu hala kilitlenmedi ve bu drama devam ediyor. Benim canıma tak etti sizin unutmamanız ve hala bu olayı konuşmanız! Genişletmek için tıkla... Neyi unutmamızı bekliyorsunuz? Savaş hala devam ediyor ve birbirimize bilgi veriyoruz.
AxiBorea dedi: Bu konu hala kilitlenmedi ve bu drama devam ediyor. Benim canıma tak etti sizin unutmamanız ve hala bu olayı konuşmanız! Genişletmek için tıkla... Neyi unutmamızı bekliyorsunuz? Savaş hala devam ediyor ve birbirimize bilgi veriyoruz.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #34 Yavuz_Çetin dedi: Neyi unutmamızı bekliyorsunuz? Savaş hala devam ediyor ve birbirimize bilgi veriyoruz. Genişletmek için tıkla... Şu "eşek sıpası" olayını unutmanızı diyorum ya dostum sen yanlış anladın.
Yavuz_Çetin dedi: Neyi unutmamızı bekliyorsunuz? Savaş hala devam ediyor ve birbirimize bilgi veriyoruz. Genişletmek için tıkla... Şu "eşek sıpası" olayını unutmanızı diyorum ya dostum sen yanlış anladın.