K Karaboğa61 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.349 Makaleler 2 Çözümler 3 18 Mart 2022 #11 Delusion dedi: İstese alamayacağı şey değil amacı Ukrayna'yı almak değil. Ukrayna'da Rusya yanlısı hükümet istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ne yani istemiyorlar mı?
Delusion dedi: İstese alamayacağı şey değil amacı Ukrayna'yı almak değil. Ukrayna'da Rusya yanlısı hükümet istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ne yani istemiyorlar mı?
Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.766 Çözümler 4 18 Mart 2022 #12 Karaboğa61 dedi: Ne yani istemiyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Amaçlarının Ukrayna'yı işgal etmek olmadığını düşünüyorum. Amaçları işgal etmek olsaydı sanayi , limanları ve sivil bölgeleri vurmazlardı. Son düzenleme: 18 Mart 2022
Karaboğa61 dedi: Ne yani istemiyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Amaçlarının Ukrayna'yı işgal etmek olmadığını düşünüyorum. Amaçları işgal etmek olsaydı sanayi , limanları ve sivil bölgeleri vurmazlardı.
K Karaboğa61 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.349 Makaleler 2 Çözümler 3 18 Mart 2022 #13 Delusion dedi: Amaçlarının Ukrayna'yı işgal etmek olmadığını düşünüyorum. Amaçları işgal etmek olsaydı sanayi, limanları ve sivil bölgeleri vurmazlardı. Genişletmek için tıkla... Amaçları asker, tank, uçak, zırhlı vs kaybetmek mi? İki haftada yıllık milli gelirin yarısından fazla yaptırım yemek mi? Sivil yerleri, hastaneleri, okulları vurmak bölge haklını yıldırmak için Rusya'nın her zaman yaptığı şey zaten.
Delusion dedi: Amaçlarının Ukrayna'yı işgal etmek olmadığını düşünüyorum. Amaçları işgal etmek olsaydı sanayi, limanları ve sivil bölgeleri vurmazlardı. Genişletmek için tıkla... Amaçları asker, tank, uçak, zırhlı vs kaybetmek mi? İki haftada yıllık milli gelirin yarısından fazla yaptırım yemek mi? Sivil yerleri, hastaneleri, okulları vurmak bölge haklını yıldırmak için Rusya'nın her zaman yaptığı şey zaten.