Rusya harici bir VPN ile CoD: MW almak

NavyForce

Zeptopat
Daha fazla  
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
Arkadaşlar, belli bir zamandır Call of Duty Modern Warfare (2019) oyununu almak takip ediyorum. Bir ara birkaç günlüğüne oynaması ücretsiz olmuştu. Team deathmatch oynamıştım ve tadı gerçekten damağımda kaldı diyebilirim. Şu an 29 Mart'a kadar yarın fiyatına yani 30€'ya indi. Ama hala pahalı 😪😪 Rus VPN üzerinden ucuza alınıyor bunu biliyorum ama Ukrayna ile savaş nedeniyle o yol da kapalı şu an için. Sizce başka bir ülke üzerinden oyunu satın alabilir miyim? İlla Rusya mı olmak zorunda? Tecrübesi olanlar varsa cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Savaş ile alakası yok o yolu kapadılar alınmıyor Steam para kodu gibi battlenetin de varmış o şekilde yapıldigini söyleyenler de var Rus hesabı açıp kac ruble ise kod ekleniyor(başka sitelerden alıp) sonra direk satin alınıyor ama bunu denemeden once siz Arjantin'i deneyin belki orası açıktır.

Son düzenleme:
Savaştan dolayı Activision Blizzard Rusya’da faaliyetlerini durduğu için Rusya üzerinden alınmıyor. Arjantin’i deneyeyim.

Dediğiniz gibi ben de uzun zamandır oyunu almak istiyorum. VPN üzerinden Arjantin'e bağlanarak ve Arjantin üzerinden yeni hesap açarak denedim. Her şey yerli yerinde sorunsuz ilerlerken en son satın alma işlemini gerçekleştiremiyorum. Yaklaşık bir haftadır belli aralıklarla deniyorum ama hala ödemeniz gerçekleştirilemiyor diye hata alıyorum. Siz denediniz mi? Denediyseniz nasıl bir sonuç aldınız?

Son düzenleme:
Dediğiniz gibi ben de uzun zamandır oyunu almak istiyorum. VPN üzerinden Arjantin'e bağlanarak ve Arjantin üzerinden yeni hesap açarak denedim. Her şey yerli yerinde sorunsuz ilerlerken en son satın alma işlemini gerçekleştiremiyorum. Yaklaşık bir haftadır belli aralıklarla deniyorum ama hala ödemeniz gerçekleştirilemiyor diye hata alıyorum. Siz denediniz mi? Denediyseniz nasıl bir sonuç aldınız?
Hayır maalesef. Doğru düzgün VPN bulamadım. Siz hangi VPN ile denediniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı