2 241046 Hectopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 3.256 Makaleler 6 Çözümler 5 21 Şubat 2022 #91 Savaş = Gözyaşı, sefalet, yokluk...
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 21 Şubat 2022 #92 emircanunlts dedi: NATO üyesiyiz, net olarak savaşa dahil olur muyuz bilmiyorum fakat bir parçamızın dokunacağı kesin. Genişletmek için tıkla... Ukrayna'yı Nato'ya sokmadan savaşa girmemiz çok zor, ekonomik olarak zor günlerden geçerken savaş bizi çok yıpratır.
emircanunlts dedi: NATO üyesiyiz, net olarak savaşa dahil olur muyuz bilmiyorum fakat bir parçamızın dokunacağı kesin. Genişletmek için tıkla... Ukrayna'yı Nato'ya sokmadan savaşa girmemiz çok zor, ekonomik olarak zor günlerden geçerken savaş bizi çok yıpratır.
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.749 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #93 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konu ne ara bize geldi ya. Ne yapıp ne ediyorlar okun yönü bize geliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konu ne ara bize geldi ya. Ne yapıp ne ediyorlar okun yönü bize geliyor.
T TextRed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 513 Çözümler 2 21 Şubat 2022 #94 Nato ABD Rusya durum hiç iyi değil. Savaşın kaybedeni tüm dünya olacak.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 21 Şubat 2022 #95 Paytak Penguen dedi: Mesajlarım neden bu kadar ciddiye alındı bilmiyorum, şakasına yazıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam savaş çıkacak bizim halimiz ne olacak diye düşünuyorken siz şaka yapiyorsunuz.
Paytak Penguen dedi: Mesajlarım neden bu kadar ciddiye alındı bilmiyorum, şakasına yazıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam savaş çıkacak bizim halimiz ne olacak diye düşünuyorken siz şaka yapiyorsunuz.
Plousenhart Megapat Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 325 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #96 Askere gidiyorum, bari 1 sene daha bekleseydiniz be oğlum...
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 21 Şubat 2022 #97 381258 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konu ne ara bize geldi ya. Ne yapıp ne ediyorlar okun yönü bize geliyor. Genişletmek için tıkla... Boğazları Amerikan gemilerine karşı kapatmazsak Rusya zora düşer, yüzyıllardır jeopolitik konumumuz yüzünden savaşlar içine dahil oluyoruz maalesef. Plousenhart dedi: Askere gidiyorum, bari 1 sene daha bekleseydiniz be oğlum... Genişletmek için tıkla... Benim de bu yıl teslim olmam lazım ama savaş çıkarsa bedelli yaparım.
381258 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konu ne ara bize geldi ya. Ne yapıp ne ediyorlar okun yönü bize geliyor. Genişletmek için tıkla... Boğazları Amerikan gemilerine karşı kapatmazsak Rusya zora düşer, yüzyıllardır jeopolitik konumumuz yüzünden savaşlar içine dahil oluyoruz maalesef. Plousenhart dedi: Askere gidiyorum, bari 1 sene daha bekleseydiniz be oğlum... Genişletmek için tıkla... Benim de bu yıl teslim olmam lazım ama savaş çıkarsa bedelli yaparım.
Chairman Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 698 Çözümler 1 Yer İstanbul 21 Şubat 2022 #98 Eternal FİRE dedi: Bu ne ya 80 yıldır savaş yoktu zaten iyi oldu azıcık savaşalım bizde hayat çok monoton gelmeye başlamıştı Genişletmek için tıkla... Savaş hiç de iyi bir şey değil farkındasın değil mi? İnşallah bu olay büyümez. Tüm dünyadaki büyük savaşlar buna benzer şekilde başladı.
Eternal FİRE dedi: Bu ne ya 80 yıldır savaş yoktu zaten iyi oldu azıcık savaşalım bizde hayat çok monoton gelmeye başlamıştı Genişletmek için tıkla... Savaş hiç de iyi bir şey değil farkındasın değil mi? İnşallah bu olay büyümez. Tüm dünyadaki büyük savaşlar buna benzer şekilde başladı.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.615 Makaleler 3 Çözümler 59 21 Şubat 2022 #99 Taylor Swift Fan Cl dedi: Boğazları Amerikan gemilerine karşı kapatmazsak Rusya zora düşer, yüzyıllardır jeopolitik konumumuz yüzünden savaşlar içine dahil oluyoruz maalesef. Genişletmek için tıkla... Montrö Sözleşmesi'ne göre Amerikan gemileri bizim boğazımızda duramaz. Anlaşmayı ihlal etmiş oluruz.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Boğazları Amerikan gemilerine karşı kapatmazsak Rusya zora düşer, yüzyıllardır jeopolitik konumumuz yüzünden savaşlar içine dahil oluyoruz maalesef. Genişletmek için tıkla... Montrö Sözleşmesi'ne göre Amerikan gemileri bizim boğazımızda duramaz. Anlaşmayı ihlal etmiş oluruz.
E Eternal FİRE Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.782 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #100 Savaşı bu kadar düşünmeyin ya Türkiyede yaşayacağımıza savaşda olürüz daha iyi.Türkiye falan savaşa girerse ben direk cepheye gidicem hayat çok boş geliyor şu günlerde.
Savaşı bu kadar düşünmeyin ya Türkiyede yaşayacağımıza savaşda olürüz daha iyi.Türkiye falan savaşa girerse ben direk cepheye gidicem hayat çok boş geliyor şu günlerde.