emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.615 Makaleler 3 Çözümler 59 25 Şubat 2022 #1.281 Ukrayna Savunma Bakanlığı: "24 saatte 350 Rus askeri öldürüldü." İlber Ortaylı: “Tarih yine haklı çıkardı. Montrö Boğazlar Sözleşmesi geçerliliğini koruyan ve önemi artan bir antlaşma.”
Ukrayna Savunma Bakanlığı: "24 saatte 350 Rus askeri öldürüldü." İlber Ortaylı: “Tarih yine haklı çıkardı. Montrö Boğazlar Sözleşmesi geçerliliğini koruyan ve önemi artan bir antlaşma.”
T timuti Centipat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.354 Çözümler 8 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Çöpçü 25 Şubat 2022 #1.282 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 25 Şubat 2022 #1.283 Sürprizbozan: Konuyla hafif alakalı resim. :) Bu arada savaş geçmemiş başladı.
T timuti Centipat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.354 Çözümler 8 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Çöpçü 25 Şubat 2022 #1.284 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 25 Şubat 2022
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.615 Makaleler 3 Çözümler 59 25 Şubat 2022 #1.285
2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 25 Şubat 2022 #1.286 emircanunlts dedi: Eki Görüntüle 1315219 Genişletmek için tıkla... Ülkeyi verdi bir de utanmadan konuşuyor adi.
emircanunlts dedi: Eki Görüntüle 1315219 Genişletmek için tıkla... Ülkeyi verdi bir de utanmadan konuşuyor adi.
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.893 Çözümler 4 25 Şubat 2022 #1.287 Rusya kimse şuan durduramaz çok güçlü bize sıçramasından korkarım.
T timuti Centipat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.354 Çözümler 8 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Çöpçü 25 Şubat 2022 #1.288 Glarious0 dedi: Rusya kimse şuan durduramaz çok güçlü bize sıçramasından korkarım. Genişletmek için tıkla... Ben bu iş çok uzarsa bize bulaşacağından eminim fakat politik adımların yanlış atılmasından şüpheliyim. İşin sonunda tugayıma geri dönmek var xD .
Glarious0 dedi: Rusya kimse şuan durduramaz çok güçlü bize sıçramasından korkarım. Genişletmek için tıkla... Ben bu iş çok uzarsa bize bulaşacağından eminim fakat politik adımların yanlış atılmasından şüpheliyim. İşin sonunda tugayıma geri dönmek var xD .
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.893 Çözümler 4 25 Şubat 2022 #1.289 timuti dedi: Ben bu iş çok uzarsa bize bulaşacağından eminim fakat politik adımların yanlış atılmasından şüpheliyim. İşin sonunda tugayıma geri dönmek var xD . Genişletmek için tıkla... İnşAllah bulaşmaz.
timuti dedi: Ben bu iş çok uzarsa bize bulaşacağından eminim fakat politik adımların yanlış atılmasından şüpheliyim. İşin sonunda tugayıma geri dönmek var xD . Genişletmek için tıkla... İnşAllah bulaşmaz.
aliaksandr Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2016 Mesajlar 1.587 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 25 Şubat 2022 #1.290 timuti dedi: Ben bu iş çok uzarsa bize bulaşacağından eminim fakat politik adımların yanlış atılmasından şüpheliyim. İşin sonunda tugayıma geri dönmek var xD. Genişletmek için tıkla... Konunun bizimle alakası var mı? En fazla Nato asker gönderirse belki bizde göndeririz diye düşünüyorum ama başka ne olabilir ki?
timuti dedi: Ben bu iş çok uzarsa bize bulaşacağından eminim fakat politik adımların yanlış atılmasından şüpheliyim. İşin sonunda tugayıma geri dönmek var xD. Genişletmek için tıkla... Konunun bizimle alakası var mı? En fazla Nato asker gönderirse belki bizde göndeririz diye düşünüyorum ama başka ne olabilir ki?