Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiev'den görüntüler gelmeye devam ediyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Allah şahidim olsun elime geçseler düşünmeden gebertirim vicdansız itler.

Son gelişmelere ben de birkaç bilgi aktarayım. Ukrayna müzakere işlemlerini garip bir şekilde yarına ertelemiş. Çeşitli NATO ülkelerinden ve harici ülkerlerden yarın ciddi anlamda cepheye askeri yardım ve gönüllü asker gelmesi planlanıyormuş. Ayriyeten Bu savaşlar neticesinde Rusya'nın ekonomisi sadece 1 günde yaklaşık 150 milyar dolar zarar etmiş ( sadece 1 günde ! )
Yanarak, parçalanarak, delik deşik binlerce Rus askerinin görüntüleri sızdırılmış.

Bu iş artık iyice saçma sapan olaylara bağlandı. Eğer Putin ilhakı durdurmazsa 2-3 haftada ülke ekonomisini bir daha düzelemeyecek vaziyete getirmesi muhtemel. Ruslar işgali başarılı bir şekilde tamamlasalar bile garnizon birlikleri durmadan gerilla savaşlarına maruz kalabilirler.

Bu arada Rusya'nın tescilli dolar rezerv miktarının minimum ve averaj miktarı 650 milyar dolar. Gerisini siz düşünün.

Füzelerle pek bir bilgim yok o yüzden soruyorum.
Kıtalar arası ise neden sınıra taşınıyor?
Kıtalararası olduğunu düşünmüyorum. Dediğiniz gibi. Büyük ihtimalle eski bir görüntü ya da Belarus sınırına getirilecek. Amerika'nın Polonya ya yiğdigi askerler sonrası .

Rusya'da savaş karşıtları vardı iddiaya göre ölen Rus'ların sayısı oldukça fazlaymış yani cesetleri Rusya'ya dönünce ortalık iyice karışabilir Ukrayna iyi dayandı.

1 saat once Rusya kyiv elektrik santrallerini devre dışı bırakmak için bomba fırlattı.
SON DAKİKA!#Sondakika Polonya merkezli CD Projekt Red, Ukrayna'ya 245.000 $ bağışladı #Kiev #Zelenskiy #RussiaUkraineWar #RusyaUkrayna #RusyaUkraynaSavası https://t.co/seNVtvbkDw

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…