Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.012 Çözümler 25 26 Şubat 2022 #1.801 Evet, şimdi de dur bir de Rusya'yla uğraşıcaz yeterince sıkıntı yokken bir de doğalgazdan tut bir sürü şeyden sıkıntı çekincez.
Evet, şimdi de dur bir de Rusya'yla uğraşıcaz yeterince sıkıntı yokken bir de doğalgazdan tut bir sürü şeyden sıkıntı çekincez.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 26 Şubat 2022 #1.802 Ulunay dedi: Bakanlık sayfalarında böyle bir haber yok. Emin misin? Yanlış çeviri hatası olmasın? Genişletmek için tıkla... Link attım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ulunay dedi: Bakanlık sayfalarında böyle bir haber yok. Emin misin? Yanlış çeviri hatası olmasın? Genişletmek için tıkla... Link attım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.533 Çözümler 17 Yer Türkiye Cumhuriyeti 26 Şubat 2022 #1.803 Ulunay dedi: Bakanlık sayfalarında böyle bir haber yok. Emin misin? Yanlış çeviri hatası olmasın? Genişletmek için tıkla... Yabancı dilden pek anlamam ama kapandığını berbat yabancı dilimle bile anladım. Çeviriye gerek yok.
Ulunay dedi: Bakanlık sayfalarında böyle bir haber yok. Emin misin? Yanlış çeviri hatası olmasın? Genişletmek için tıkla... Yabancı dilden pek anlamam ama kapandığını berbat yabancı dilimle bile anladım. Çeviriye gerek yok.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 26 Şubat 2022 #1.804 Ulunay dedi: Bakanlık sayfalarında böyle bir haber yok. Emin misin? Çeviri hatası olmasın? Genişletmek için tıkla... Resmi bir açıklama ben de bulamadım ama Ukrayna tarafından İngilizce olarak da açıklama yapılmış. İngilizcesine bakınca kapatılmasının önemini söylemiş.
Ulunay dedi: Bakanlık sayfalarında böyle bir haber yok. Emin misin? Çeviri hatası olmasın? Genişletmek için tıkla... Resmi bir açıklama ben de bulamadım ama Ukrayna tarafından İngilizce olarak da açıklama yapılmış. İngilizcesine bakınca kapatılmasının önemini söylemiş.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.082 Makaleler 6 Çözümler 54 26 Şubat 2022 #1.805 Semihfuat32 dedi: Link attım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İyide burada kapatılmasının Ukrayna için önemini vurgulamış. Kapatıldı dememiş. Az buçuk İngilizce bilen birisi bunu fark edecektir.
Semihfuat32 dedi: Link attım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İyide burada kapatılmasının Ukrayna için önemini vurgulamış. Kapatıldı dememiş. Az buçuk İngilizce bilen birisi bunu fark edecektir.
3 378344 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.352 Makaleler 1 Çözümler 21 26 Şubat 2022 #1.806 Ulunay dedi: İyi de burada kapatılmasının Ukrayna için önemini vurgulamış. Kapatıldı dememiş. Az buçuk İngilizce bilen birisi bunu fark edecektir. Genişletmek için tıkla... Kapanmasa bile Rus tarafından yanlış anlaşılmaya neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2022
Ulunay dedi: İyi de burada kapatılmasının Ukrayna için önemini vurgulamış. Kapatıldı dememiş. Az buçuk İngilizce bilen birisi bunu fark edecektir. Genişletmek için tıkla... Kapanmasa bile Rus tarafından yanlış anlaşılmaya neden olabilir?
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 26 Şubat 2022 #1.807 Ulunay dedi: İyide burada kapatılmasının Ukrayna için önemini vurgulamış. Kapatıldı dememiş. Az buçuk İngilizce bilen birisi bunu fark edecektir. Genişletmek için tıkla... Evet, öyle diyor zaten de Erdoğan'ın görüşme yapacağını söylemesi şüphelendirici. Umarım böyle bir karar almayız.
Ulunay dedi: İyide burada kapatılmasının Ukrayna için önemini vurgulamış. Kapatıldı dememiş. Az buçuk İngilizce bilen birisi bunu fark edecektir. Genişletmek için tıkla... Evet, öyle diyor zaten de Erdoğan'ın görüşme yapacağını söylemesi şüphelendirici. Umarım böyle bir karar almayız.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 26 Şubat 2022 #1.808 Ulunay dedi: İyide burada kapatılmasının Ukrayna için önemini vurgulamış. Kapatıldı dememiş. Az buçuk İngilizce bilen birisi bunu fark edecektir. Genişletmek için tıkla... Asla unutmayacak teşekkür ederim demiş. Ben heyecandan atıldım galiba.
Ulunay dedi: İyide burada kapatılmasının Ukrayna için önemini vurgulamış. Kapatıldı dememiş. Az buçuk İngilizce bilen birisi bunu fark edecektir. Genişletmek için tıkla... Asla unutmayacak teşekkür ederim demiş. Ben heyecandan atıldım galiba.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 26 Şubat 2022 #1.809 378344 dedi: Kapanmasa bile Rus tarafından yanlış anlaşılmaya neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Ukrayna bunu baştan beri söylüyor. Bunun bizim ilişkilerimiz ile ne alakası var ki? @Ulunay dostum benden önce davranıp açıklama yapmış. Ukrayna'nın teşekkürü yapılan yardımlar ve destekler için.
378344 dedi: Kapanmasa bile Rus tarafından yanlış anlaşılmaya neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Ukrayna bunu baştan beri söylüyor. Bunun bizim ilişkilerimiz ile ne alakası var ki? @Ulunay dostum benden önce davranıp açıklama yapmış. Ukrayna'nın teşekkürü yapılan yardımlar ve destekler için.
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.533 Çözümler 17 Yer Türkiye Cumhuriyeti 26 Şubat 2022 #1.810 Ulunay dedi: İyide burada kapatılmasının Ukrayna için önemini vurgulamış. Kapatıldı dememiş. Az buçuk İngilizce bilen birisi bunu fark edecektir. Genişletmek için tıkla... Erdoğan'a neden teşekkür ediyor ki o zaman başka birşey mi söyledi?
Ulunay dedi: İyide burada kapatılmasının Ukrayna için önemini vurgulamış. Kapatıldı dememiş. Az buçuk İngilizce bilen birisi bunu fark edecektir. Genişletmek için tıkla... Erdoğan'a neden teşekkür ediyor ki o zaman başka birşey mi söyledi?