Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cumhurbaşkanı arkadaşım Erdoğan ve Türk halkına güçlü destekleri için teşekkür ederim.

Rusya’nın savaş gemilerinin Karadeniz'e geçişinin yasaklanması ve Ukrayna için önemli askeri destek son derece önemlidir. Ukrayna asla unutmayacak.

Böyle demiş. Yani sanırım kapatmamışız.

Edit:
Üst düzey Türk yetkili : Türkiye henüz boğazları kapatmadı. Zelensky temennide bulundu.

Son düzenleme:
Henüz derken? Sanki kapatacaklarda sonra kapatacaklar gibi anlaşılıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Paylaşıldı mı bilmiyorum. Okumaya üşendim. Ama sadece şunu söylemek istiyorum. Bu videoda vurulanlar Rus askeridir. Vuranlar gönüllü Ukrayna halkıdır. Arabayı ezen araç Strela 10 hava savunma aracı. Yazık. Gerçekten yazık.

Boğazları kapatamazsın zira gemilerin üstlerine dönme hakları var. Amerika Ortadoğu'da Türkiye'yi yalnız bıraktı ve Rusya da fırsattan istifade bölgedeki gücünü artırdı. Amerika'daki SJW gruplar sağ olsun "bizim ne işimiz var şurada burada" deyip kamuoyu baskısı yaparak Amerika'nın askeri gücünü zayıflattılar. Şimdi Ukrayna'nın başına gelenler sonuçtur. Yani savaşa sebep olanlar yine hümanist takılan örgütlerdir. Onların savaş karşıtlığı sadece kendi milleti içindir. Amerika'da kendileri rahatsa tamam sorun çözüldü.

Dünya toz pembe değil. "Yaşasın barış lanet olsun askerler " diyerek savaş engellenemez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…