Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tüm güçlerini kullanma riskini alamazlar. Ukrayna'yı hafife alıyorlar.

Sebep? Ukrayna, Rusya için çıtır çerez bir ülke. Anca bu durum ABD-Rusya savaşında geçerli vs. olur. İsteseler Nato'ya bulaşmadan Ukrayna'yı yerle bir edip çıkarlar, şu anki amaçları ülkeyi bitirmek değil sadece hükümeti düşürüp Nato ülkesi istememeleri. Yerine kukla yönetim koyup devam edecekler, kimse yanında düşmanını istemeyeceği için Rusya'nın tutumu doğrudur ama savaş her zamanki gibi kötü şeyleri de getirmiyor değil tabii...

Aklı selim bir Rusya değil delirmiş bir Putin var. Er ya da geç ezici bir güç kullanacaktır.
Ezici güç olarak, yoğun bombardıman gücünü kullanabilirler. Meskûn mahal, çatışmasına girmek zorundalar. Tanklarını şehir içine sürseler bile her pencereden bir Anti-Tank tehlikesi yaşayacaklar ve Ukrayna'nın işine gelecek.

Molotof kokteyli taktiğiyle insanlar dalga geçti fakat gece Kiev alınmadıysa bununda etkisi büyük. Bazıları affedersiniz ama Rusya'ya tanrı gözüyle bakıyor fakat meskûn mahal çatışmaları hakkında en ufak bilgileri yok. İstediğin kadar yıkıcı gücün olsun, meskûn mahale girdiğinde hava desteği veya füze desteği gelemez yoksa kendi adamlarını bedavadan cesede çevirirsin.

Açıkçası şu an Rusya büyük bir b*kun içine battı ve paçalarını sıyırmaya çalışıyor. Her horoz kendi çöplüğünde öter. Yıkıcı gücüne güvenip, deli dana gibi saldırana göre, aklıyla savunma yapan her zaman daha avantajlıdır.

Wake up Neo!

Ben EU ve NATO'nun tutumunu sordum. Ukraynalıların ne yapacağınız sizden önce özet geçmiştim.

5-6 saat önce özet geçmeniz benim için bir anlam ifade etmiyor. Zaten yukarıda alıntıladığım mesajınız, EU ve NATO tutumuyla ilgili bir alıntı değil. Rusyanın tüm gücüyle alakalı konuştum. Bence de, Wake up Neo !

Ruslar Berlin'e batılı müttefiklerin yardımı ile geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…