Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyelim WW3 oldu. Rusyanın arkasında kimler olacak aklınızda bir şeyler var mı?
Büyük ülkelerden Çin arkasında durur. Azerbaycan zaten müttefik olduğunu açıkladı. Belarus yine öyle. Karşı tarafta Türkiye de dahil olmak üzere NATO ülkeleri olur. ABD de Rusya'nın karşısında yer alır ama onların ne yapacağına güven olmaz.

Ayrıca şunu söylemek isterim. Avrupa silahlanıyor. Bunu göz önünde bulundurun. Avrupa'nın şu an bile çok ağır endüstrisi var. Çok hızlı silahlanırlarsa Rusya falan tanımayız.

Ayrıca şunu söylemek isterim. Avrupa silahlanıyor. Bunu göz önünde bulundurun. Avrupa'nın şu an bile çok ağır endüstrisi var. Çok hızlı silahlanırlarsa Rusya falan tanımayız.
Rusya bana göre NATO'dan daha güçsüz zaten. 3. Dünya Savaşı umarım olmaz çünkü nükleer silahlar işin içine girebilir.

Silahi olmadığını biliyorum zaten de bilgi mi almaya çalışıyor onu merak ediyorum sabahtan beri ayni rotalarda geziyor.
Amerika hep o taraflarda uçak uçuruyordu zaten. Savaştan önce de uçuruyordu. Süper güç olmanın sorumluluğundan birisidir bu. Her yeri kontrol altına almaya çalışıyor. Sadece İHA değil aynı zamanda bombardıman uçakları uçurduğu da oluyor. B-52 falan. Özel bir sebebi yok.

Rusya bana göre NATO'dan daha güçsüz zaten. 3. Dünya Savaşı umarım olmaz çünkü nükleer silahlar işin içine girebilir.
Bu adamlar nükleer silah kullanmamaları gerektiğini zaten biliyorlar. Nükleer sadece caydırıcı güç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…