Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rusya'nın yaptığı büyük stratejik bir hata. Bunu Ukrayna halkı unutmayacaktır diyorum. Kimsenin güveni kalmamıştır, gereksiz bir savaş yapılmasına ben izin vermiyorum!

Kaynak var mı hocam?
"Almanya'dan silah yardımı! "Ukrayna'ya 1000 tanksavar ve 500 uçaksavar füze göndereceğiz"" Almanya'dan silah yardımı! "Ukrayna'ya 1000 tanksavar ve 500 uçaksavar füze göndereceğiz"

"Almanya'dan dengeleri değiştirecek hamle: 1000 tanksavar ve 500 Stinger füzesi gönderiyor" Almanya'dan dengeleri değiştirecek hamle: 1000 tanksavar ve 500 Stinger füzesi gönderiyor

"RUSYA UKRAYNA SAVAŞI HABERLERİ: Kiev'de sokak çatışmaları başladı! Dünyayı dehşete düşüren fotoğraflar - Güncel Haberler Milliyet" RUSYA UKRAYNA SAVAŞI HABERLERİ: Kiev'de sokak çatışmaları başladı! Dünyayı dehşete düşüren fotoğraflar - Güncel Haberler Milliyet

Hepsi aynı. İstediğinize bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Rusya'nın geri çekileceğini sanmıyorum. Ben olsam da geri çekilmezdim. Kimseye fayda sağlamayacak bir savaş bu. Rusya'nın hamlesi acaba ne olacak? Belki de her şey kusursuz işliyordur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…