Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem bölgesel rakibin seninle askeri açıdan eksikliklerini kapatt.

Kredi ile 2. el uçak alarak mı kapattılar eksiklerini ?
Ülkelerini nasıl bir borç batağına sürüklüyorlar görmüyorlar mı bunları.
Tabi sıkıntı yok abileri Almanya yanların da.
Her türlü desteğe hazırlar.
Konu yeter ki Türk düşmanlığı olsun.

Şuan belki uçak olarak biz den iyi bir uçağa sahip olabilirler ama 10 15 sene sonra bizim kendi yerli olarak ürettiğimiz uçaklar sonrası kat kat üstün olacağız. Sadece uçak değil.
Ben o konuları biliyorum.
Zaten o yüzden mesajıma sende biliyorsun bunları diye yazdım.

Mesajları tam okumadım o yüzden yanlış bir mesaj yazıyor olabirim. 10-15 sene sonra ürettiğimiz uçak gibi şeyler başka ülkelerin uçaklarından falan daha mı iyi olacakmış? Ben yanlış anladım sanırım.

Şu an belki uçak olarak bizden iyi bir uçağa sahip olabilirler ama 10 15 sene sonra bizim kendi yerli olarak ürettiğimiz uçaklar sonrası kat kat üstün olacağız. Sadece uçak değil.

İstila planlarını açığa çıkartacak köstebekler içeride tutulmaya devam edilirse, her fırsatta tek kişinin özel hayatını yönetiyormuş gibi ülke yöneterek hem kendi hem birliğinin ortak düşmanıyla emrivaki iş birlikleri devam ettirilirse olacak şeylerin fragmanı yukarıda yazılı.

Son düzenleme:

Belki dedim zaten.
Okumuyor musunuz?
Tamamen uçağın kilitlenmesi hakkında konuştum.
Belki de doğrudur.
ABD ile savaştık diyelim onların yaptığı ve onların sistemi ile donatılmış bir uçağı kendilerine kullandırırlar mı ?
Bilemeyiz.
TUSAŞ MMU.
Araştırabilirsiniz.
Bu ülkenin haini bitmiyor malesef.
Ekonomik olarak güçlü ol ve ordunu güçlendir. Planlarını boz. Elin armut mu topluyor diye sormazlar mı adama?

Şaka gibi birisisiniz. Onu fark ettim...
Biz ne yapıyoruz ?
Ordu yu güçlendirmiyor muyuz ?

Bu ülkenin haini bitmiyor maalesef.
Atatürk çok partili sisteme geçmeyi neden 2 defa iptal etti? Bu cemaatlerin ne mal olduğunu gayet iyi biliyordu da o kadar şiddet gösterdi. Şimdi onlarca yıllardır aynı cemaatin içinden çıkmış 2 taraf varken hainle diğerini nasıl ayırt edeceksin?

Ayrıca şunu da unutmamak lazım; bir şeyleri yapmanın, bir şeyleri demenin hem doğru yolu vardır hem yanlış yolu. İkisinin de arkasındaki talep aynıdır ama sonuçları çok farklı olur. Politika bilmeyen kişiler ülke yönetmeyi kendi evini yönetmek gibi gördüğü sürece de bu yanlış olan tercihler daha çok yapılır... Bu politik faciaların sonucu da giderek daha fazla verilecek tavizlerin sonunda yaptığın iyi şeylerin de sonlandırılması olur.

Atatürk çok partili sisteme geçmeyi kendi istedi.
Parti kurulsun diye etrafındaki adamalara söyledi.
Katılıyorum.

Rus nükleer denizaltıları, Putin'in nükleer kuvvetlerine "yüksek alarma geçin" emri vermesinin ardından tatbikatlar için yola çıktı. (AP)
Putin abi kızdı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_474.png
    365,4 KB · Görüntüleme: 66
Atatürk çok partili sisteme geçmeyi kendi istedi.
Parti kurulsun diye etrafındaki adamalara söyledi.
Evet, kendi ömründe 2 defa vazgeçmesinin nedeni de bu cemaatlerin yapacaklarını öngörmesi oldu.

Rus nükleer denizaltıları, Putin'in nükleer kuvvetlerine "yüksek alarma geçin" emri vermesinin ardından tatbikatlar için yola çıktı.
Tatbikatlar için... Ukrayna sınırında yıllardır duran yüz binden fazla asker ve binlerce zırhlı araç da tatbikatlar için oradalardı.

O denizaltıların hepsi Kuzey Atlantik buzullarına doğru yolda şu anda. Saklanıp nükleer balistik füzeleri fırlatmak için talimat bekleyecekler. Her biri 2 ila 4 megaton arasında toplam güce sahip yüzlerce gerçek nükleer füzelerle tatbikat yapılması da ancak Rusya/Çin/Kuzey Kore gibi ülkelerin yapacağı iş.

En son 244'de okumayı bıraktım 282 olmuş en son ne oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…