Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güçsüz, eğitimsiz, bir işe yaramayacak olan devleti sen ister miydin ? Bizi yanlarına alsalar sadece ek cephe ve yük olacaktık. Onlar bizi istemedi diye onlara karşı savaşmak mantıklı mı ?

Rusya'nın bize karşı yaptıklarını söyleyince bir şey söyleyemiyorsunuz ama.

Savaşın falan olacağı yok. 1-2 telefona geri düzelir eskiden olduğu gibi. Zaten bu tarz olaylar 2014'ten beri Rusya-Ukrayna arasında geriliyor niye millet bir anda hypelandı onu anlamadım.

Dediklerinize katılmıyorum ek cephe açılması itilaf devletlerinin işine gelirdi almamalarının asıl sebebi yine Ruslar ve İngiliz'lerin orta doğudan toprak istemesi.

Bana göre de Amerika'nın yanında olmaktansa Rusya'nın yanında olmak daha iyidir.
NATO'ya dahil olduğumuz için tarafımız çoktan belirlenmişti. Eğer savaş çıkarsa coğrafi konumumuz çok önemli. 2 tarafında Türkiye'yi yanına almak istediğine eminim. Boğazlar bizde Karadeniz bizde.

Saçmala iyice saçmala
Ben ne desem boş Amerika aşıklarınin olduğu yerde ne desem birbirlerini savunurlar yaptığı yoruma bak ya
O zaman biz de ithalatı azaltıriz oldu mu

Moskofa azeri kardeşlerinin yanına gidebilirsin o halde. Bu kadar Rus seviciliği sıkmadı mı?

Var var Rus kızlarına her zaman yer var.

Adnan Menderes zamanında Rusya bizi tehdit ettiğinde bizim yanımızda olup, ülkenin ekonomsini şahlandıran, askerileştiren, refaha kavuşturan kim ? Amerika.

Rusya yine bizi tehdit ettiğinde bize silah takviyesi sağlayıp NATO'ya alan kim ? Amerika + Avrupa.

İnsanlar neden katiline aşık olur anlamıyorum. Daha bu adamlar 40 askerimizi şehit ederken kimse laf etmedi, şu an mı Rus seviciliği başladı ? Daha mı fazla askerimiz şehit olsun ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…