Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence Rusya çok zorda kalırsa nükleer silahlarını kullanmaktan çekinmez, ya Rusya galip gelecek yada tüm Avrupa paramparça olacak, Rusya eski topraklarını istiyor gibi.
İşler fena, Amerika çık ortaya...
Şahsen kendi fikrim rusya önce ukrayna tarzını temizletecek.
Sonra sıra bize gelecek.
Daha sonra Avrupa......

İşler fena, Amerika çık ortaya...
Şahsen kendi fikrim rusya önce ukrayna tarzını temizletecek.
Sonra sıra bize gelecek.
Daha sonra Avrupa......
Polonya'da çok riskli durumda, Almanya tavrını ortaya koydu ancak ne değişir, şuan ABD olmazsa Avrupa hiçbir şekilde kendini koruyamaz Rusya'dan.

Polonya'da çok riskli durumda, Almanya tavrını ortaya koydu ancak ne değişir, şuan ABD olmazsa Avrupa hiçbir şekilde kendini koruyamaz Rusya'dan.
Aynen, en büyük korkum olacakların bize etkisi.
Ve de FED kararı.
RTE'ye mi yanalım, savaşa mı, dolara mı?
TR gündemi bol malzemeli çorba gibi oldu.

Aynen, en büyük korkum olacakların bize etkisi.
Ve de FED kararı.
RTE'ye mi yanalım, savaşa mı, dolara mı?
TR gündemi bol malzemeli çorba gibi oldu.
Çok doğru söylediniz hocam gündem çorba oldu, zaten her şey sıkıntılı ülkede sonumuz hiç iyi değil. Bir de şu var Rusya Gürcistan'ı tamamen almak isterse durmayacak ve eski toprağı olan Kars'ı da alır ondan korkuyorum umarım bize bulaşmazlar, memleketim olan Kars'ta yakınlarım var endişeliyim.

Karsa bulaşamaz, eski antlaşmalar var elimizde.
Şahsi fikrim TR Ukrayna'ya yardım etmezse bize bir şey olmaz.
Genelde Rusya ile iyi geçinen bir devletiz.

Karsa bulaşamaz, eski antlaşmalar var elimizde.
Şahsi fikrim TR Ukrayna'ya yardım etmezse bize bir şey olmaz.
Genelde Rusya ile iyi geçinen bir devletiz.
Hocam biz Ukrayna'ya destek olduğumuz an işte o zaman kaybederiz, ortaya ABD çıkmazsa sonumuz hüsran adamların nükleer silahları çok hocam, zaten bir tek ABD ile Rusya'nın adam gibi nükleer silahları var, yani ABD karışmazsa biz çok fena yanarız, o yüzden şuan her şey tam net değilken beklemek en mantıklısı gibi, çünkü biz destek verirsek ne antlaşma kalır ne bir şey Kars'ta gider Ardahan'da gider hepsini alırlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…