1_Swony Decapat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #31 Ve şifreyide değişip zar zor bulunan şifre yaptım
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.849 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 19 Temmuz 2022 #32 1_Swony dedi: Ve şifreyide değişip zar zor bulunan şifre yaptım Eki Görüntüle 1455964 Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduysam çözüm yapar mısınız? Teşekkür ederim.
1_Swony dedi: Ve şifreyide değişip zar zor bulunan şifre yaptım Eki Görüntüle 1455964 Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduysam çözüm yapar mısınız? Teşekkür ederim.
1_Swony Decapat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #33 Leon Dayı dedi: Yardımcı olduysam çözüm yapar mısınız? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 4 5 yapamadımda onları nasıl yapıcam ss yapıp ata bilirmisiniz ? Müsaitseniz
Leon Dayı dedi: Yardımcı olduysam çözüm yapar mısınız? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 4 5 yapamadımda onları nasıl yapıcam ss yapıp ata bilirmisiniz ? Müsaitseniz
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.849 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 19 Temmuz 2022 #34 1_Swony dedi: 4 5 yapamadımda onları nasıl yapacağım SS yapıp atabilir misiniz? Müsaitseniz Genişletmek için tıkla... Az önce 5'i yaptınız. 4'ü güvenlik kısmına gelerek Google'da oturum açma adı altında Güvenlik Kodu'nu bulup aktifleştirmeniz yeterli olacaktır.
1_Swony dedi: 4 5 yapamadımda onları nasıl yapacağım SS yapıp atabilir misiniz? Müsaitseniz Genişletmek için tıkla... Az önce 5'i yaptınız. 4'ü güvenlik kısmına gelerek Google'da oturum açma adı altında Güvenlik Kodu'nu bulup aktifleştirmeniz yeterli olacaktır.
H Haltp39 Centipat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #35 1_Swony dedi: Nasıl yapacağım hocam bir yardım edebilir misiniz? Discord varsa. Bu işlerde cahilimde Genişletmek için tıkla... Hocam BlueStacks gibi bir emülatör uygulamasına girdinmi hiç hesaba giriş yapıldığı zamanlar kardeşine sor bir oda girmiş olabilir.
1_Swony dedi: Nasıl yapacağım hocam bir yardım edebilir misiniz? Discord varsa. Bu işlerde cahilimde Genişletmek için tıkla... Hocam BlueStacks gibi bir emülatör uygulamasına girdinmi hiç hesaba giriş yapıldığı zamanlar kardeşine sor bir oda girmiş olabilir.
1_Swony Decapat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #36 Haltp39 dedi: Hocam BlueStacks gibi bir emülatör uygulamasına girdinmi hiç hesaba giriş yapıldığı zamanlar kardeşine sor bir oda girmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... o zamanlar yapmışlığım oldu kaç yıl önce amma yapsaydı o zamanlar olutdu bence @Leon Dayı Böyle bir şey yapyım hocam doğrumu ? Dosya Ekleri Screenshot_5.png 12,9 KB · Görüntüleme: 39
Haltp39 dedi: Hocam BlueStacks gibi bir emülatör uygulamasına girdinmi hiç hesaba giriş yapıldığı zamanlar kardeşine sor bir oda girmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... o zamanlar yapmışlığım oldu kaç yıl önce amma yapsaydı o zamanlar olutdu bence @Leon Dayı Böyle bir şey yapyım hocam doğrumu ?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.849 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 19 Temmuz 2022 #37 1_Swony dedi: O zamanlar yapmışlığım oldu kaç yıl önce amma yapsaydı o zamanlar olutdu bence @Leon Dayı Böyle bir şey yapyım hocam doğru mu? Genişletmek için tıkla... Azerbaycan dilini bilmiyorum. Ekran görüntüsünden hiçbir şey anlamadım.
1_Swony dedi: O zamanlar yapmışlığım oldu kaç yıl önce amma yapsaydı o zamanlar olutdu bence @Leon Dayı Böyle bir şey yapyım hocam doğru mu? Genişletmek için tıkla... Azerbaycan dilini bilmiyorum. Ekran görüntüsünden hiçbir şey anlamadım.
1_Swony Decapat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #38 Böyle bir şey aktifleştirdim doğru mu bu ? @Leon Dayı Dosya Ekleri Screenshot_6.png 20,3 KB · Görüntüleme: 47
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.849 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 19 Temmuz 2022 #39 1_Swony dedi: Böyle bir şey aktifleştirdim doğru mu bu? @Leon Dayı Genişletmek için tıkla... Tamam hocam yapmışsınız. İki adımlı doğrulama açık.
1_Swony dedi: Böyle bir şey aktifleştirdim doğru mu bu? @Leon Dayı Genişletmek için tıkla... Tamam hocam yapmışsınız. İki adımlı doğrulama açık.
1_Swony Decapat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #40 Leon Dayı dedi: Tamam hocam yapmışsınız. İki adımlı doğrulama açık. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz bazı şeyler varmı başka? mesela bunun gitmesini istiyorum ama bir türlü gitmiyor tüm şeyleri yaptım ama nafile Dosya Ekleri Screenshot_7.png 36 KB · Görüntüleme: 47
Leon Dayı dedi: Tamam hocam yapmışsınız. İki adımlı doğrulama açık. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz bazı şeyler varmı başka? mesela bunun gitmesini istiyorum ama bir türlü gitmiyor tüm şeyleri yaptım ama nafile