Rusya, Yandex'i erişime kapatır mı?

384311

Hectopat
Makaleler
6
Yandex Disk kullanırken aklıma geldi. Rusya'nın Rusya harici hesapları askıya alma ihtimali var mı yakın zamanda?

Kapatılmaz çok büyük ihtimalle. Bu arada Yandex hizmetleri pek sağlıklı değil. Bi' ara çalışanın birisi mail adreslerini satıyordu.

Kapatılmaz çok büyük ihtimalle. Bu arada Yandex hizmetleri pek sağlıklı değil. Bi' ara çalışanın birisi mail adreslerini satıyordu.
Ben yeni girdim ekosisteme. Tasarım ve kaliteyi beğendim. Lakin dediğiniz güvenlik açığı yüzünden veri depolamaya korktum şu an.

Ben yeni girdim ekosisteme. Tasarım ve kaliteyi beğendim. Lakin dediğiniz güvenlik açığı yüzünden veri depolamaya korktum şu an.

Hocam yine büyük bir firma ancak nedense benim içime pek sinmiyor. Google'a her şeyimi verebilirim mesela.

en son yanlış hatırlamıyorsan Sunucu sıkıntısı vardı Rusya da hala var mı bilmiyorum.

Yandex güvenilir. Depolama birimleri sadece Rusya'da değil dünyanın dört tarafında. Ayrıca hükümet destekli değil hatta karşı geldikleri noktalar var. Ben Yandexi 2012 yılından beri kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…