Rusya YouTube içerik üreticileri artık para kazanamayacak

Mantıksız demiyorum hocam ama YouTube masum bir şirket değil.

Oradan gelen parayı Ukrayna'ya bağışlasa iyi olurdu ama zorunlu değil belki yine yardım yapmıştır haberimiz yoktur ne olursa olsun mantıklı karar.

Sonuçta bununla yaşayan çok insan var ve süresini bilmiyoruz.
Savaşlarda zaten her zaman halk zarar görür, su götürmez gerçektir. Ukrayna'da insanlar ölüyorken Rusya'daki insanların para kaybına uğraması bence kimsenin umurunda olmaz, hatta "oh olmuş" diyecek seviyeye gelindi.

Oradan gelen parayı Ukrayna'ya bağışlasa iyi olurdu ama zorunlu değil belki yine yardım yapmıştır haberimiz yoktur ne olursa olsun mantıklı karar.

Yapsaydı bence söylerlerdi hocam ama evet bu güzel olurdu cidden. Dediğim gibi bununla hayatını geçinen çok insan var ve tamamen kesmek ne kadar mantıklı tartışılır.

Halkın yönetime daha fazla kin tutması için yapıldı bende.

Halk zaten Putin'i istemiyor. Fakat orada ki yönetim de demokratik değil işte. Muhalifleri susturmuşlar, kendi borazanlarını öttürüyorlar. Rusya'nın pek çok bölgesinde savaşa hayır sloganlarıyla yürüyüşler düzenleyenler oldu hep.

Bu yapılan yasaklamalar, halkı ayaklandırmaya yönelik olabilir.

Ama Ukrayna'yı vurduğunu gösteren yüz binlerce izlenen videolardan parayı kazanıyor kendileri?

İyi yapmış. Bizde elimizi taşın altına sokup CS'de ki Rusları sinir edelim hep beraber arkadaşlar. Hep birlikte Ukrayna'yı zafere taşıyalım!

Rus'ları bilirim zaten. Sevmem de isteyen ırkçı desin pek umurumda değil. Askerlerimizi şehit ederken iyiydi. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi para Ukrayna'ya verilseydi çok iyi olurdu.

Yerinde bir karar olmuş. Her yönden daha katı yaptırımlara devam ederler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…