Hepinize merhabalar bir akrabamız Belarus'ta oturuyor bende bilgisayar toplayacağım için borsadan dolayı oradan getirmesini isteyeceğim fakat vergi alınır mı getirebilir mi bilmiyorum bunun cevabını yazarsanız sevinirim ayrı yeten Интернет-магазин компьютеров: купить дешево в Беларуси ᐈ BLOC.BY adlı sitede bulduğum GeForce GTX 1650 16Gb - игровой системный блок (компьютер): купить в Беларуси ᐈ BLOC.BY bu sistem iyi midir ve de fiyatı 2090 ruble=238 TL bu nasıl mümkün olabiliyor neyi yanlış yaptım açıklayabilir misiniz bu sistem veya Rusya'dan getirilmez diyorsanız maksimum 4000 TL'ye sadece kasa önerisinde bulunabilir misiniz?
Hocam o fiyata Turbox bile yok?Hepinize merhabalar bir akrabamız Belarus'ta oturuyor bende bilgisayar toplayacağım için borsadan dolayı oradan getirmesini isteyeceğim fakat vergi alınır mı getirebilir mi bilmiyorum bunun cevabını yazarsanız sevinirim ayrı yeten Интернет-магазин компьютеров: купить дешево в Беларуси ᐈ BLOC.BY adlı sitede bulduğum GeForce GTX 1650 16Gb - игровой системный блок (компьютер): купить в Беларуси ᐈ BLOC.BY bu sistem iyi midir ve de fiyatı 2090 ruble=238 TL bu nasıl mümkün olabiliyor neyi yanlış yaptım açıklayabilir misiniz bu sistem veya Rusya'dan getirilmez diyorsanız maksimum 4000 TL'ye sadece kasa önerisinde bulunabilir misiniz?
Bana da öyle geldi bro. Peki Max. 4000TL sistem önerebilir misin? Benim aklımda APU için 2400G veya 3400G var. Onlar da stoklarda yok. Sizce ekran kartı mı bekleyeyim? Max 1 yıl bekleyebilirim. Hangisi daha mantıklı olur? Hem 1 yıl beklersem bütçe de artabilir (Max 5000). Tavsiyeniz nedir?
Hepinize merhabalar bir akrabamız Belarus'ta oturuyor bende bilgisayar toplayacağım için borsadan dolayı oradan getirmesini isteyeceğim fakat vergi alınır mı getirebilir mi bilmiyorum bunun cevabını yazarsanız sevinirim ayrı yeten Интернет-магазин компьютеров: купить дешево в Беларуси ᐈ BLOC.BY adlı sitede bulduğum GeForce GTX 1650 16Gb - игровой системный блок (компьютер): купить в Беларуси ᐈ BLOC.BY bu sistem iyi midir ve de fiyatı 2090 ruble=238 TL bu nasıl mümkün olabiliyor neyi yanlış yaptım açıklayabilir misiniz bu sistem veya Rusya'dan getirilmez diyorsanız maksimum 4000 TL'ye sadece kasa önerisinde bulunabilir misiniz?
bana da öyle geldi yoksa manyakkkk iyi fiyatSite dolandırıcı
.Ru uzantılı sitelere bakın.
Sağ ol kanka, bakacağım.AMD Ryzen 3 3200G 3.60 GHz 4 Çekirdekli İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 3 3200G 3.60 GHz 4 Çekirdekli İşlemci modellerini tüm detayları ile Cimri.com'da inceleyin! Siz de Cimri.com ile AMD Ryzen 3 3200G 3.60 GHz 4 Çekirdekli İşlemci fiyatlarına ve özelliklerine kolayca ulaşabilir, ürüne ait kullanıcı yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz...www.cimri.comMSI B450M-A Pro Max AM4 DDR4 3466 DVI HDMI M.2 USB 3.2 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI B450M-A Pro Max AM4 DDR4 3466 DVI HDMI M.2 USB 3.2 mATX Anakart modellerini tüm detayları ile Cimri.com'da inceleyin! Siz de Cimri.com ile MSI B450M-A Pro Max AM4 DDR4 3466 DVI HDMI M.2 USB 3.2 mATX Anakart fiyatlarına ve özelliklerine kolayca ulaşabilir, ürüne ait kullanıcı yorum ve...www.cimri.comKingston 8GB 3200MHz DDR4 CL16 Dimm 1Rx8 Hyperx Fury Black Ram Bellek Fiyatları
Kingston 8GB 3200MHz DDR4 CL16 Dimm 1Rx8 Hyperx Fury Black Ram Bellek Özellikleri ve Fiyatlarını Karşılaştır! Kingston 8GB 3200MHz DDR4 CL16 Dimm 1Rx8 Hyperx Fury Black Ram Bellek özellikleri kullanıcı yorumları ve indirim seçenekleri Cimri.com'da!www.cimri.comFsp FSP500-60AHBC 500W Power Supply Fiyatları ve Özellikleri
Fsp FSP500-60AHBC 500W Power Supply modellerini tüm detayları ile Cimri.com'da inceleyin! Siz de Cimri.com ile Fsp FSP500-60AHBC 500W Power Supply fiyatlarına ve özelliklerine kolayca ulaşabilir, ürüne ait kullanıcı yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Dilerseniz fiyat ve özellik...www.cimri.comSSD / Solid State Drive Fiyatları
SSD / Solid State Drive Fiyatları en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com'da! En ucuz SSD / Solid State Drive modellerini karşılaştır ve yorumları inceleyerek SSD / Solid State Drive keşfet.www.cimri.com3422 TL. Kasa hakkında bilgim yok, hocalarım önerecektir. @Vardem hocam daha iyisini önerebilir. RAM'i 2 tane alacaksınız.SSD / Solid State Drive Fiyatları
SSD / Solid State Drive Fiyatları en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com'da! En ucuz SSD / Solid State Drive modellerini karşılaştır ve yorumları inceleyerek SSD / Solid State Drive keşfet.www.cimri.com