Evet var ama çoğu hiç activison hesap kısmını değinmemiş. Değinen bir tand gördüm detaylıca anlatmış bayağı bir kısmını anladım hatta linklerini bırakıyorum buraya. Anlamadığım kısım unlink kısmı, unlink sistemi değişti artık Support ile görüşmemiz gerek ama onaylamadığı zamanlarda oluyormuş. Bunun için supporta nasıl ulaşıcam neler demem gerek bilen varsa anlatabilir.
Öğretici videolar:
Arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla "sıfırdan" hesap için activision hesabınıda VPN ile açmamız gerekiyor. Yani eğer önceki hesabımı aktarmak istiyorum gibi bir derdiniz yoksa unlink/link işlerine girmeden sıfırdan VPN açık bir şekilde activision hesabınızı açmanız gerekiyor diye duydum. Şu an tam bilgiye sahip değilim eğer bilen varsa aydınlatsın. 2 ya da 3 haftaya hesabı alacağım büyük ihtimal. Eğer hesabı sorunsuz şekilde alırsam burada nasıl yapıcağınızı paylaşacağım.
Rusya'dan almak yerine hesap alımı yaptım. Tanıdık arkadaşın hesabını aldım. Yukarıda paylaştığım videoları ve YouTube kanalındaki diğer Rusya'dan satın alım hakkındaki videoları izlerseniz rahatça anlaşılabilir ve aslında çok zor olmadığını anlarsınız. Paylaştığım kanal eski CoD hesabınızı nasıl aktaracağınızı anlatmış ama siz yeni oluşturacaksanız VPN ile activision sitesine girip hesap oluşturabilirsiniz. İnternetten daha önceden Rusya üzerinden CoD alımı gerçekleştirmiş insanlar ile iletişime geçip tam bilgi alabilirsiniz.