Merhaba arkadaşlar. Ben Rusya gideceğim ve oradan gelirken PlayStation 5 alıp getirmek istiyorum. Getirirken vergi alırlar mı bir sorun çıkar mı? Ve DLC'lerde sorun çıkar mı?
Eniştem Almanya'dan elektrikli süpürge getirmişti bir sorun yaşamamıştı. Ürünü aldıktan sonra içine oyun, fotoğraf vs. kurun. Gümrükte sorun olursa bu benim kişisel cihazım deyip geçirebilirsiniz diye düşünüyorum. Aynı şey Laptoplar içinde geçerli. Bir yerde okumuştum Almanya'daki arkadaşına Laptop'u aldırmış ama içinde hiçbir fotoğraf, program gibi şeyler olmadığı için vergi alınmıştı.
Eniştem Almanya'dan elektrikli süpürge getirmişti bir sorun yaşamamıştı. Ürünü aldıktan sonra içine oyun, fotoğraf vs. kurun. Gümrükte sorun olursa bu benim kişisel cihazım deyip geçirebilirsiniz diye düşünüyorum. Aynı şey laptoplar içinde geçerli. Bir yerde okumuştum Almanya'daki arkadaşına Laptop'u aldırmış ama içinde hiçbir fotoğraf, program gibi şeyler olmadığı için vergi alınmıştı.
Benim akrabalar bu işin ustası. Yanlış anlaşılmasın, kaçakçılık değil, hediye ürünlerde vergi yememek için. Mesela bana PS4 getirirken vergi vermemişlerdi. Detayını isterseniz anlatabilirim.
Benim akrabalar bu işin ustası. Yanlış anlaşılmasın, kaçakçılık değil, hediye ürünlerde vergi yememek için. Mesela bana PS4 getirirken vergi vermemişlerdi. Detayını isterseniz anlatabilirim.