M Mertuckan0 Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #1 Ruxan sitesi çok övülüyordu şu an ya siteyi kapatmişlar ya domaini degismisler, ruxangroup diye bir site var ve Arap parfümü almayi düşünüyorum, safi paşa da şu anlık çoğu parfümün stoğu yok sizce alınır mı? Dosya Ekleri resim_2025-02-21_231959959.png 229,6 KB · Görüntüleme: 170
Ruxan sitesi çok övülüyordu şu an ya siteyi kapatmişlar ya domaini degismisler, ruxangroup diye bir site var ve Arap parfümü almayi düşünüyorum, safi paşa da şu anlık çoğu parfümün stoğu yok sizce alınır mı?
berkeo Picopat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #2 Aldınızmı hocam bende aynı soruyu soracaktımda
M Mertuckan0 Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #3 Evet alabilirsin orijinal geldi. berkeo dedi: Aldınızmı hocam bende aynı soruyu soracaktımda Genişletmek için tıkla...
Evet alabilirsin orijinal geldi. berkeo dedi: Aldınızmı hocam bende aynı soruyu soracaktımda Genişletmek için tıkla...
ahmetkrl37 Femtopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #4 Hocam hangi parfümü aldınız? Bütçem 1.5k okul için alacağım kalıcı ve yayılımı yüksek ne onerirsiniz?
Hocam hangi parfümü aldınız? Bütçem 1.5k okul için alacağım kalıcı ve yayılımı yüksek ne onerirsiniz?
kenzai Megapat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 488 Çözümler 2 Yer Trondheim 17 Temmuz 2025 #5 Ruxan güvenilirdir.
M Mertuckan0 Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #6 ahmetkrl37 dedi: Hocam hangi parfümü aldınız? Bütçem 1.5k okul için alacağım kalıcı ve yayılımı yüksek ne onerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Winner trophy Silver aldim bayağı güzeldi eğer ağir bir şey istiyorsan lattafa asad al sana önerim biraz para ekleyip armaf de club intense alman.
ahmetkrl37 dedi: Hocam hangi parfümü aldınız? Bütçem 1.5k okul için alacağım kalıcı ve yayılımı yüksek ne onerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Winner trophy Silver aldim bayağı güzeldi eğer ağir bir şey istiyorsan lattafa asad al sana önerim biraz para ekleyip armaf de club intense alman.