Arkadaşlar colab üzerinden yaptığımız ses klonlama işlemini, kendi bilgisayarımızın işlemcisini kullanarak eğitebileceğimiz, Windows'a kurulabilen bir yazılım var mı? Teşekkürler.
Edit: Sorumun daha açıklayıcı olması açısından ekleme yapmak istedim.
RVC GUI Programını biliyorum lakin ben ses modelini de colab kullanmadan yapmak istiyorum. Yani normalde colab üzerinden ses modeli yapıyorum ama orada sınırlama oluyor. Bu yüzden kendi bilgisayarımda kendi işlemcimle ses eğitmek istiyorum. Yani bu colab üzerindeki RVC bilgisayara da kurulabiliyor mu?
Herkese merhaba, yapay zeka ile bir sesi istediğiniz birisinin sesine dönüştürmeyi sağlayan RVC-GUI adlı programı Türkçe'ye çevirdim. Buyrun efenim indirme linki: GitHub VirusTotal Taraması: VirusTotal NOT!: Bunu kullanarak benim sesim üzerinden içerik yapmayınız.
Önceki rehberde yazılı olarak anlattım şimdi text to speech yardımı ile anlattım. Sitenin güvenilirliği hakkımda bilgim yoktur (önerim gizli sekmeden yan hesap açın öyle yapın) Colab linki: Google Colaboratory Gereksinimler: 5-10 dakika arasında temiz ses örneği (isterseniz daha fazla...
Arkadaşlar herkes hazır model kullanmayı göstermiş çok zormuş gibi. Bir babayiğit çıksın da işin zor kısmını öğretsin dedim :) Bu rehberde anlatacağım şey; fakeyou, AI cover gibi kaynaklardan yaptığınız sesten sese, ses uyarlaması yapan modellerden birini nasıl oluşturacağınız. Yazıdan sese...
Önceki rehberde yazılı olarak anlattım şimdi text to speech yardımı ile anlattım. Sitenin güvenilirliği hakkımda bilgim yoktur (önerim gizli sekmeden yan hesap açın öyle yapın) Colab linki: Google Colaboratory Gereksinimler: 5-10 dakika arasında temiz ses örneği (isterseniz daha fazla...
Arkadaşlar herkes hazır model kullanmayı göstermiş çok zormuş gibi. Bir babayiğit çıksın da işin zor kısmını öğretsin dedim :) Bu rehberde anlatacağım şey; fakeyou, AI cover gibi kaynaklardan yaptığınız sesten sese, ses uyarlaması yapan modellerden birini nasıl oluşturacağınız. Yazıdan sese...
Evet kolay aslında ama çok fazla sıkıntı çıkabiliyor colab da ve belli bir kullanımdan sonra sınırlıyor. Bilgisayara kurulabilse Stable Diffusion gibi çok güzel olurdu.