Rvc AI için voice model nasıl bulunabilir veya oluşturulabilir?

couza

Kilopat
Rvc AI için voice model nasıl bulabilirim veya oluşturabilirim? Örneğin Elraen'in voice modelini nasıl bulacağız veya oluşturacağız?

Kendi discord sunucularında birçok kişinin modeli var. Ha eğer sen kendi modelini yapmak istersen yine kendi discord sunucularında bu konuyla ilgili kanal var.

peki kendi sesimizi Rvc AI için voice model oluşturabılırız

sunucuhariç bir yerde hazır yok mu?

Ekran kartı yetersiz kaldığı için CPU kullanıyorum. Ortalama ne kadar sürede yaparım bir modeli?

Ekran kartı yetersiz kaldığı için CPU kullanıyorum. Ortalama ne kadar sürede yaparım bir modeli?

Bende maalesef CPU kullanıyorum 20 saniyelik sesi 15,20 dk'da yapıyor ortalama, tabii bu süre CPU gücüne göre değişir.

Nasıl bir ekran kartı gerekiyor ki? 1050 var bende.
4 GB kart yeterli olur
Model oluşturmak biraz meşaketli bir iş.

Rvc AI için voice model nasıl bulabilirim veya oluşturabilirim? Örneğin Elraen'in voice modelini nasıl bulacağız veya oluşturacağız?
RVC-GUI yazarsan zebramo da çıkacak
Kendin yapmak istersen youtube videolarından eğitimleri var. iyi bir pc olması lazım.

Son düzenleme:
4 GB kart yeterli olur
Model oluşturmak biraz meşaketli bir iş.

RVC-GUI yazarsan zebramo da çıkacak
Kendin yapmak istersen youtube videolarından eğitimleri var. iyi bir pc olması lazım.
Ses eğitirken yüklediğimiz sesin süresi ne kadar olmalı, harvest ile kaç dakikalık ses kaç dakikada eğitiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…