C couza Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 589 Çözümler 9 10 Temmuz 2023 #1 Rvc AI için voice model nasıl bulabilirim veya oluşturabilirim? Örneğin Elraen'in voice modelini nasıl bulacağız veya oluşturacağız?
Rvc AI için voice model nasıl bulabilirim veya oluşturabilirim? Örneğin Elraen'in voice modelini nasıl bulacağız veya oluşturacağız?
K koslowin Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 131 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #2 Kendi discord sunucularında birçok kişinin modeli var. Ha eğer sen kendi modelini yapmak istersen yine kendi discord sunucularında bu konuyla ilgili kanal var.
Kendi discord sunucularında birçok kişinin modeli var. Ha eğer sen kendi modelini yapmak istersen yine kendi discord sunucularında bu konuyla ilgili kanal var.
F FURKANSAVAS Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 peki kendi sesimizi Rvc AI için voice model oluşturabılırız
talha4a Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #4 sunucuhariç bir yerde hazır yok mu?
6 646758 Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 120 Çözümler 1 21 Temmuz 2023 #5 FURKANSAVAS dedi: Peki kendi sesimizi RVC AI için voice model oluşturabılırız. Genişletmek için tıkla... talha4a dedi: Sunucuhariç bir yerde hazır yok mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda kendi modelinizi nasıl yapabileceğiniz anlatılmış.
FURKANSAVAS dedi: Peki kendi sesimizi RVC AI için voice model oluşturabılırız. Genişletmek için tıkla... talha4a dedi: Sunucuhariç bir yerde hazır yok mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda kendi modelinizi nasıl yapabileceğiniz anlatılmış.
talha4a Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #6 646758 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda kendi modelinizi nasıl yapabileceğiniz anlatılmış. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yetersiz kaldığı için CPU kullanıyorum. Ortalama ne kadar sürede yaparım bir modeli?
646758 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda kendi modelinizi nasıl yapabileceğiniz anlatılmış. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yetersiz kaldığı için CPU kullanıyorum. Ortalama ne kadar sürede yaparım bir modeli?
6 646758 Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 120 Çözümler 1 22 Temmuz 2023 #7 talha4a dedi: Ekran kartı yetersiz kaldığı için CPU kullanıyorum. Ortalama ne kadar sürede yaparım bir modeli? Genişletmek için tıkla... Bende maalesef CPU kullanıyorum 20 saniyelik sesi 15,20 dk'da yapıyor ortalama, tabii bu süre CPU gücüne göre değişir.
talha4a dedi: Ekran kartı yetersiz kaldığı için CPU kullanıyorum. Ortalama ne kadar sürede yaparım bir modeli? Genişletmek için tıkla... Bende maalesef CPU kullanıyorum 20 saniyelik sesi 15,20 dk'da yapıyor ortalama, tabii bu süre CPU gücüne göre değişir.
Leonalayja Kilopat Katılım 1 Ekim 2018 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #8 talha4a dedi: Ekran kartı yetersiz kaldığı için CPU kullanıyorum. Ortalama ne kadar sürede yaparım bir modeli? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir ekran kartı gerekiyor ki? 1050 var bende.
talha4a dedi: Ekran kartı yetersiz kaldığı için CPU kullanıyorum. Ortalama ne kadar sürede yaparım bir modeli? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir ekran kartı gerekiyor ki? 1050 var bende.
TozluTelevizyon Zeptopat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #9 Leonalayja dedi: Nasıl bir ekran kartı gerekiyor ki? 1050 var bende. Genişletmek için tıkla... 4 GB kart yeterli olur Model oluşturmak biraz meşaketli bir iş. couza dedi: Rvc AI için voice model nasıl bulabilirim veya oluşturabilirim? Örneğin Elraen'in voice modelini nasıl bulacağız veya oluşturacağız? Genişletmek için tıkla... RVC-GUI yazarsan zebramo da çıkacak Kendin yapmak istersen youtube videolarından eğitimleri var. iyi bir pc olması lazım. Son düzenleme: 16 Ağustos 2023
Leonalayja dedi: Nasıl bir ekran kartı gerekiyor ki? 1050 var bende. Genişletmek için tıkla... 4 GB kart yeterli olur Model oluşturmak biraz meşaketli bir iş. couza dedi: Rvc AI için voice model nasıl bulabilirim veya oluşturabilirim? Örneğin Elraen'in voice modelini nasıl bulacağız veya oluşturacağız? Genişletmek için tıkla... RVC-GUI yazarsan zebramo da çıkacak Kendin yapmak istersen youtube videolarından eğitimleri var. iyi bir pc olması lazım.
Leonalayja Kilopat Katılım 1 Ekim 2018 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #10 TozluTelevizyon dedi: 4 GB kart yeterli olur Model oluşturmak biraz meşaketli bir iş. RVC-GUI yazarsan zebramo da çıkacak Kendin yapmak istersen youtube videolarından eğitimleri var. iyi bir pc olması lazım. Genişletmek için tıkla... Ses eğitirken yüklediğimiz sesin süresi ne kadar olmalı, harvest ile kaç dakikalık ses kaç dakikada eğitiliyor?
TozluTelevizyon dedi: 4 GB kart yeterli olur Model oluşturmak biraz meşaketli bir iş. RVC-GUI yazarsan zebramo da çıkacak Kendin yapmak istersen youtube videolarından eğitimleri var. iyi bir pc olması lazım. Genişletmek için tıkla... Ses eğitirken yüklediğimiz sesin süresi ne kadar olmalı, harvest ile kaç dakikalık ses kaç dakikada eğitiliyor?