Rehber RVC AI kullanımı

Eki Görüntüle 1901688

Linki nereye yapıştıracağım?

Hazır modellerden bahsediyorsanız gene 1. hücreyi başlatın ve public URL'ye giriyoruz.
Gerisini şu videoyla öğrenebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu işi coud da yapmak istemiyorum. Bilgisayarda direk yapmak olmuyor mu?

Local hali var araştırıp bulabilirsiniz ama iyi bir bilgisayaranızın olması lazım.

Başka birisinin yazdığı buna benzer birini buldum. Bilgisayarım güçlü. Kaldırır diğe düşünüyorum. Teşekkürler.

Çok internet harcar mı?

Train aşamasına geçmeden Colab ekranına geri dönüp EVC klasörüne Dataset isminde bir klasör nasıl açabiliriz , ben Colab ekranında EVC klasörünü bulamıyorum.

PITCH EXTRACTION aşamasında bu sorunu nasıl halledebilirim?

Son düzenleme:

Hocam site değişmiş rehbere güncelleme gelir mi acaba?

FileNotFoundError: [Errno 2] No such file or directory: '/content/RVC/logs/My-Voice/2a_f0'

bu hatayı alıyorum "Train Model" dedikten sonra.

Merhaba. Bu download model kısmında indirdiğim modeli yerel bilgisayarımda nasıl kullanabilirim? Diyelim ki mobil bir uygulama implemente etmek istiyorum bu indirdiğim modeli nasıl yapabilirim bir fikri olan var mı? Herhangi bir dokümantasyon veya kaynak da iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar forumda yeniyim ve int. tarif edildiği gibi RVC uygulmasına bir sesi .zip dosyası atıyorum ama listede görmüyorum. 2 saat süredir .zip indirmek ve RVC ile uğraşmakla geçti tariflerinde ise dk'lar içerisinde bitiyor. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…