RVC AI'da “hubert_base. Pt” hatası

EXUW

Hectopat
Arkadaşlar, RVC Al'de pitch Extraction'a basınca hubert_base. Pt hatası verdi. Ben bunu yükledim ama sitede hangi dosya dizgininin içine atmam gerek bilmiyorum, yardımcı olun (direkt atınca olmuyor doğru dosya dizgininin içine atmam lazımmış ama bilmiyorum söylerseniz sevinirim)

yandaki dosyalardan hangisinin içine atmalıyım?

Son düzenleme:
Arkadaşlar, RVC Al'de pitch Extraction'a basınca hubert_base. Pt hatası verdi. Ben bunu yükledim ama sitede hangi dosya dizgininin içine atmam gerek bilmiyorum, yardımcı olun (direkt atınca olmuyor doğru dosya dizgininin içine atmam lazımmış ama bilmiyorum söylerseniz sevinirim)

Yandaki dosyalardan hangisinin içine atmalıyım?

Eğer şu colabde: Google Colaboratory yapıyorsan ve hala hata alıyorsan şunu dene 1. hücreye gelip "kodu göster" kısmına tıkla ve kodun herhangi bir yerine şunu yapıştır.
!curl -Lo /content/Retrieval-based-Voice-Conversion-WebUI/hubert_base.pt https://huggingface.co/lj1995/VoiceConversionWebUI/resolve/main/hubert_base.pt

Ardından 1. hücreyi durdur ve işlemleri baştan yap böyle bir hata vermemesi lazım.

Eğer şu colabde: Google Colaboratory yapıyorsan ve hala hata alıyorsan şunu dene 1. hücreye gelip "kodu göster" kısmına tıkla ve kodun herhangi bir yerine şunu yapıştır.
!curl -Lo /content/Retrieval-based-Voice-Conversion-WebUI/hubert_base.pt https://huggingface.co/lj1995/VoiceConversionWebUI/resolve/main/hubert_base.pt

Ardından 1. hücreyi durdur ve işlemleri baştan yap böyle bir hata vermemesi lazım.
File "/content/Retrieval-based-Voice-Conversion-WebUI/trainset_preprocess_pipeline_print.py", line 9, in <module> n_p = int(sys.argv[3])ValueError: invalid literal for int() with base 10: '/content/Retrieval-based-Voice-Conversion-WebUI/logs/mi-test'
bu hatayı napabilirim

File "/content/Retrieval-based-Voice-Conversion-WebUI/trainset_preprocess_pipeline_print.py", line 9, in <module> n_p = int(SYS. Argv[3])valueerror: İnvalid literal for int() with base 10: '/content/Retrieval-based-Voice-Conversion-WebUI/logs/mi-test'
Bu hatayı ne yapabilirim?

Bilmiyorum hiç böyle hata görmedim nasıl oluyor anlamışda değilim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı