Ahmetyar Decapat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #1 RVC-GUI nereden nasıl indirebilirim kendi sitesinden indiremiyorum benim icin baska siteden verebilecek yok mu? Ha bir de hugging face diye bir site var oradanda indiremiyorum yardimci olursaniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2023
RVC-GUI nereden nasıl indirebilirim kendi sitesinden indiremiyorum benim icin baska siteden verebilecek yok mu? Ha bir de hugging face diye bir site var oradanda indiremiyorum yardimci olursaniz sevinirim.
Sahipkıran Timur Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 334 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i3 12100F 16gb (8x2) 3600MHz CL18 Ram 550w Power Supply Gigabyte H610m K DDR4 Gigabyte Windforce 4060 8gb Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2023 #2 GitHub - Tiger14n/RVC-GUI: Just a fork of RVC for easy audio file voice conversion locally Just a fork of RVC for easy audio file voice conversion locally - Tiger14n/RVC-GUI github.com GitHub'dan indirmek daha sağlıklı olur.
GitHub - Tiger14n/RVC-GUI: Just a fork of RVC for easy audio file voice conversion locally Just a fork of RVC for easy audio file voice conversion locally - Tiger14n/RVC-GUI github.com GitHub'dan indirmek daha sağlıklı olur.