RVC GUI pkg_resources.DistributionNotFound hatası

Hsynakca

Yoctopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11
Nvdia Rtx 3050 Ti
RVC GUI'yi kullanmak istemiştim. BAT dosyasını açarken şöyle bir sorunla karşılaştım
Kod:
Traceback (most recent call last):
  File "C:\Users\hadib_uhk2tlv\Desktop\Aİ\RVC-GUI-pkg\rvcgui.py", line 23, in <module>
    from vc_infer_pipeline import VC
  File "C:\Users\hadib_uhk2tlv\Desktop\Aİ\RVC-GUI-pkg\vc_infer_pipeline.py", line 6, in <module>
    import pyworld, os, traceback, faiss
  File "C:\Users\hadib_uhk2tlv\Desktop\Aİ\RVC-GUI-pkg\runtime\lib\site-packages\pyworld\__init__.py", line 5, in <module>
    __version__ = pkg_resources.get_distribution('pyworld').version
  File "C:\Users\hadib_uhk2tlv\Desktop\Aİ\RVC-GUI-pkg\runtime\lib\site-packages\pkg_resources\__init__.py", line 478, in get_distribution
    dist = get_provider(dist)
  File "C:\Users\hadib_uhk2tlv\Desktop\Aİ\RVC-GUI-pkg\runtime\lib\site-packages\pkg_resources\__init__.py", line 354, in get_provider
    return working_set.find(moduleOrReq) or require(str(moduleOrReq))[0]
  File "C:\Users\hadib_uhk2tlv\Desktop\Aİ\RVC-GUI-pkg\runtime\lib\site-packages\pkg_resources\__init__.py", line 909, in require
    needed = self.resolve(parse_requirements(requirements))
  File "C:\Users\hadib_uhk2tlv\Desktop\Aİ\RVC-GUI-pkg\runtime\lib\site-packages\pkg_resources\__init__.py", line 795, in resolve
    raise DistributionNotFound(req, requirers)
pkg_resources.DistributionNotFound: The 'pyworld' distribution was not found and is required by the application
Press any key to continue . . .

Daha önce başına gelen var mı?
Veya yardımcı olabilecek bir arkadaş...

En son ki yaptığım şeylerden sonra böyle bir şey oldu.

Python'da yazdığınız için olmuyor.
Python'dan "exit()" ile çıkış yapın ve dosyanın konumuna giderek tekrar deneyin.

Alternatif olarak Python'a bunu yazabilirsiniz:
Python:
import os.
os.system("pip install -r requirements.txt")

Hocam artık başka bir sorun veriyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-19 235908.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-19 235908.png
    107,4 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:
Böyle bir şey yazdı.

Maalesef hocam yapamadım.

Hocam ben hiç Python ile uğraşmadan yaptım. Bir arkadaş söyledi, eğer RVC GUI'nin dosyasını ana ekrana ya da D diskine kaydetmişsen açılmaz dedi. Nedenini bilmiyorum, silip tekrardan RVC GUI'yi C diskine kurdum ve işe yaradı. Hatasız açıldı. Siz de deneyin belki açılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben hiç Python ile uğraşmadan yaptım. Bir arkadaş söyledi, eğer RVC GUI'nin dosyasını ana ekrana ya da D diskine kaydetmişsen açılmaz dedi. Nedenini bilmiyorum, silip tekrardan RVC GUI'yi C diskine kurdum ve işe yaradı. Hatasız açıldı. Siz de deneyin belki açılır.

Videolu anlatımı var mı?

C diskinden kastınız Windows'un kurulu olduğu disk ise ana ekran zaten C diskinin içinde oluyor.
Edit: Denedim ve oldu. Sanırım Pyhton'u kurduğunuz diske atmanız gerekiyor programın dosyalarını.

RVC GUI'yi kullanmak istemiştim. BAT dosyasını açarken şöyle bir sorunla karşılaştım
Kod:
Traceback (most recent call last):
  File "C:\Users\hadib_uhk2tlv\Desktop\Aİ\RVC-GUI-pkg\rvcgui.py", line 23, in <module>
    from vc_infer_pipeline import VC
  File "C:\Users\hadib_uhk2tlv\Desktop\Aİ\RVC-GUI-pkg\vc_infer_pipeline.py", line 6, in <module>
    import pyworld, os, traceback, faiss
  File "C:\Users\hadib_uhk2tlv\Desktop\Aİ\RVC-GUI-pkg\runtime\lib\site-packages\pyworld\__init__.py", line 5, in <module>
    __version__ = pkg_resources.get_distribution('pyworld').version
  File "C:\Users\hadib_uhk2tlv\Desktop\Aİ\RVC-GUI-pkg\runtime\lib\site-packages\pkg_resources\__init__.py", line 478, in get_distribution
    dist = get_provider(dist)
  File "C:\Users\hadib_uhk2tlv\Desktop\Aİ\RVC-GUI-pkg\runtime\lib\site-packages\pkg_resources\__init__.py", line 354, in get_provider
    return working_set.find(moduleOrReq) or require(str(moduleOrReq))[0]
  File "C:\Users\hadib_uhk2tlv\Desktop\Aİ\RVC-GUI-pkg\runtime\lib\site-packages\pkg_resources\__init__.py", line 909, in require
    needed = self.resolve(parse_requirements(requirements))
  File "C:\Users\hadib_uhk2tlv\Desktop\Aİ\RVC-GUI-pkg\runtime\lib\site-packages\pkg_resources\__init__.py", line 795, in resolve
    raise DistributionNotFound(req, requirers)
pkg_resources.DistributionNotFound: The 'pyworld' distribution was not found and is required by the application
Press any key to continue . . .

Daha önce başına gelen var mı?
Veya yardımcı olabilecek bir arkadaş...
Selamlar, yüklediğin rvc-gui klasörünü her hangi bir dosyanın içine attıktan sonra çalıştırmak istersen eğer bahsettiğin hatayı alıyorsun. İndirdiğiz zip dosyasının içinden klasörü masaüstüne at direkt o şekilde çalıştır problem çözülür yüksek ihtimalle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı