RVC GUI pkg_resources.DistributionNotFound hatası

Hsynakca

Yoctopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11
Nvdia Rtx 3050 Ti
RVC GUI'yi kullanmak istemiştim. BAT dosyasını açarken şöyle bir sorunla karşılaştım
Kod:
Traceback (most recent call last):
  File "C:\Users\hadib_uhk2tlv\Desktop\Aİ\RVC-GUI-pkg\rvcgui.py", line 23, in <module>
    from vc_infer_pipeline import VC
  File "C:\Users\hadib_uhk2tlv\Desktop\Aİ\RVC-GUI-pkg\vc_infer_pipeline.py", line 6, in <module>
    import pyworld, os, traceback, faiss
  File "C:\Users\hadib_uhk2tlv\Desktop\Aİ\RVC-GUI-pkg\runtime\lib\site-packages\pyworld\__init__.py", line 5, in <module>
    __version__ = pkg_resources.get_distribution('pyworld').version
  File "C:\Users\hadib_uhk2tlv\Desktop\Aİ\RVC-GUI-pkg\runtime\lib\site-packages\pkg_resources\__init__.py", line 478, in get_distribution
    dist = get_provider(dist)
  File "C:\Users\hadib_uhk2tlv\Desktop\Aİ\RVC-GUI-pkg\runtime\lib\site-packages\pkg_resources\__init__.py", line 354, in get_provider
    return working_set.find(moduleOrReq) or require(str(moduleOrReq))[0]
  File "C:\Users\hadib_uhk2tlv\Desktop\Aİ\RVC-GUI-pkg\runtime\lib\site-packages\pkg_resources\__init__.py", line 909, in require
    needed = self.resolve(parse_requirements(requirements))
  File "C:\Users\hadib_uhk2tlv\Desktop\Aİ\RVC-GUI-pkg\runtime\lib\site-packages\pkg_resources\__init__.py", line 795, in resolve
    raise DistributionNotFound(req, requirers)
pkg_resources.DistributionNotFound: The 'pyworld' distribution was not found and is required by the application
Press any key to continue . . .

Daha önce başına gelen var mı?
Veya yardımcı olabilecek bir arkadaş...

En son ki yaptığım şeylerden sonra böyle bir şey oldu.

Hocam artık başka bir sorun veriyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-19 235908.png
    107,4 KB · Görüntüleme: 127
Son düzenleme:
Böyle bir şey yazdı.

Maalesef hocam yapamadım.

Hocam ben hiç Python ile uğraşmadan yaptım. Bir arkadaş söyledi, eğer RVC GUI'nin dosyasını ana ekrana ya da D diskine kaydetmişsen açılmaz dedi. Nedenini bilmiyorum, silip tekrardan RVC GUI'yi C diskine kurdum ve işe yaradı. Hatasız açıldı. Siz de deneyin belki açılır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Videolu anlatımı var mı?

C diskinden kastınız Windows'un kurulu olduğu disk ise ana ekran zaten C diskinin içinde oluyor.
Edit: Denedim ve oldu. Sanırım Pyhton'u kurduğunuz diske atmanız gerekiyor programın dosyalarını.

Selamlar, yüklediğin rvc-gui klasörünü her hangi bir dosyanın içine attıktan sonra çalıştırmak istersen eğer bahsettiğin hatayı alıyorsun. İndirdiğiz zip dosyasının içinden klasörü masaüstüne at direkt o şekilde çalıştır problem çözülür yüksek ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…