atillayalin07 Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #1 Merhaba ben RVC-GUI de "please select a model and input Audio file" hatası alıyorum ama sesi ve modeli vermeme rağmen devam ediyor. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2023
Merhaba ben RVC-GUI de "please select a model and input Audio file" hatası alıyorum ama sesi ve modeli vermeme rağmen devam ediyor. Yardımcı olabilir misiniz?
nefebe Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #2 Hocam linkteki gibi yapın adamın dediği gibi sorun yine çıkarsa 10 dk gibi bir süre bekleyin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Hocam linkteki gibi yapın adamın dediği gibi sorun yine çıkarsa 10 dk gibi bir süre bekleyin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et